vrijdag 24 mei 2013

Stash || Foundation, blush & bronzers

 Vandaag wil ik jullie mijn foundation stash laten zien. Ik gebruik niet iedere dag foundation, alleen voor foto's op mijn blog vind ik het meestal wel mooi staan. Blush gebruik ik ook niet zoveel, over foundation wel en als ik een vlekje heb weggewerkt met concealer doe ik het ook nog wel eens op. Bronzer gebruik ik van deze 3 nog het meest, een gezonde bruine gloed op mijn bleke wangen is nooit verkeerd.

Mijn foundations:
- catrice infinite matt: deze heb ik gekocht in het uit het assortiment schap bij kruidvat voor 2,50. De kleur is iets te donker, maar dat vind ik al heel snel. Hij is vrij dekkend.
- Rimmel wake me up: deze foundation heeft een lichte glow, het is wel een mooie kleur en hij dekt ook goed.
- max faction lasting performance: deze kleur is echt wat te donker en te dekkend voor mij, de tube is ook niet zo handig, ik heb liever een pompje. Deze gebruik ik dan ook het minst.
De BB cream van kruidvat heb ik voor 5 euro gekocht, ik heb hem een hele tijd dagelijks gebruikt. Nu gebruik ik hem eigenlijk nooit meer, hij laat best wel veel duidelijke strepen achter en is net niet dekkend genoeg. Hij smeert wel heel lekker en voelt hydraterend aan.
Ik heb 2 poeders van MAX, 1 lichte en 1 donkere kleur. Ik vind ze erg dekkend en ze maken de foundation goed mat. Ik gebruik ze meestal als bovenste laag van mijn make-up.
De creme puff van max factor gebruik ik een stuk minder vaak, hij maakt me vrij oranje voor mijn gevoel.
Mijn favoriete bronzer, de natural bronzer van Rimmel. Echt de perfecte kleur en een mooie natuurlijke shimmer.
De kleine bronzer is van het "schmink" merk Theatre, deze heeft meer een grijze gloed en door de kleine verpakking is deze niet handig in gebruik.
 Een mousse van Essence, deze gebruik ik meestal als ik iets dekkenders en dikkers wil dan concealer.
 Deze superoude all over highlighter komt ook van Essence, hij is ooit gebroken toen ik op brugklaskamp was (dat is alweer bijna 5 jaar geleden, moet je nagaan). Ik gebruik hem heel afentoe voor feestjes.
Mijn favoriete blushes zijn deze 3. Ik heb nog een aantal kleine blushes die uit zo'n make-up doos komen die ik vroeger had, ze zijn véél te gepigmenteerd.

De kleur van de fogan blush vind ik het fijnst, licht roze en het staat heel natuurlijk.
De MAX blush is iets te donker, het scheelt maar een paar tintjes, maar ik vind die van Fogan fijner. Toen ik die nog niet had, gebruikte ik deze altijd.
De bruine blush gebruikte ik eerst wel eens als bronzer, maar daarvoor heeft die teveel glitter. Nu gebruik ik deze vrijwel nooit meer, ik weet gewoon niet waarvoor ik hem zou moeten gebruiken..
Iemand suggesties?

Dit was mijn stash, welke blush, bronzer en foundation gebruiken jullie graag?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb foundation, powder en blush van Max Factor. Maar in de zomer wil ik mijn huid graag een kleurtje geven en dan laat deze producten vaak achterwege. Soms een beetje blush.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...