zaterdag 1 juni 2013

Outfit of the day || (dip d)eye

Vandaag heb ik weer een outfitpost voor jullie, helaas lukte het me tijdens het mooie weer van afgelopen week niet mijn zomerse kleding in een outfitpost te zetten. En ja, ik draag alweer dat ene zwarte blouseje, het is echt mijn favoriete kledingstuk op dit moment, het past overal bij en zit ook nog eens super lekker! Ik wil de komende tijd weer wat meer outfitposts gaan plaatsen, ik weet het, ik beloof dat vaak, maar deze keer zal ik me er aan houden! Promise!!

Ketting: H&M - Armbandjes: Primark - Blouseje: Sisters Point - Broek: Primark - Schoenen; Vans
De kussenhoesjes heb ik trouwens woensdag gekocht bij de Action, daar waren ze voor 1,59!
Roze lipstick van Miss Sporty - Oorbellen: Merkloos
(op de een of andere manier lukt het me nooit om ooglooks duidelijk op de foto te krijgen) Bij deze ooglook loopt de kleur roze over in groen. Ik vind het af en toe leuk om even te experimenteren met verschillende kleuren make-up en hoe ik die aan ga brengen. Dit was het resultaat van mijn expirimentje van vandaag.

4 opmerkingen:

  1. Super leuke outfit, je ziet er echt vrolijk uit :D!

    Als je het leuk vindt: ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Je kunt hier reclame maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super tof toch? Als je zin hebt om mee te feesten ben je van harte uitgenodigd!

    liefs van Rosie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit! Vooral je schoenen en ketting!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...