vrijdag 14 juni 2013

Unboxin || Armbandjes gewonnen bij dailylife-kim

Afgelopen zaterdag kreeg ik een heel leuk pakketje binnen met 3 armbandjes, deze heb ik gewonnen op dailylife-kim.blogspot.com. De armbandjes waren heel netjes allemaal per stuk verpakt, in een doosje met nog ongeveer 3 lagen bescherming. De armbandjes zitten echt heel goed, meestal zijn ze mij te groot maar deze zijn perfect! De vorm is niet rond maar meer ovaal met de sluiting aan het langste eind (dus de zijkant van je pols). Het is een soort kliksysteem, je schuift de ene kant over de andere, op de onderste kant zit een bolletje waar het holletje van de bovenkant dan invalt. Een erg stevig en vrijwel onzichtbaar systeem.

Daarnaast vind ik deze armandjes ook echt heel erg mooi. Ik heb ze in 3 kleuren ontvangen, rose, zilver en goud, alle 3 met diamantjes. Ik kan ze dus overal bij combineren.


Heel erg bedankt Kim voor de mooie armbandjes!

6 opmerkingen:

  1. Oeeh die zijn mooi! tof dat je ze hebt gewonnen (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe armbandjes!!!
    Staan je goed!!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn ze leuk! :D Leuke winactie hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heey leuke blog!
    ik volg je terug, ook leuke armbandjes trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijkt het je leuk om een winactie te winnen met 2 leuke nagellakjes in de kleuren paars en roze, een lange muntketting met buddha, een schattig armbandje met glazen hartje en een enkelbandje met allerlei verschillende kleuren muntjes voor in de zomer! Volg dan de instructies op mijn blog en win :)! Liefs, Floor

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...