zondag 28 juli 2013

Review || Golden Rose nagellak 243


In Turkije kocht ik deze Golden Rose nagellak, ik geloof dat de kleur het nummer 243 heeft, maar daar ben ik niet helemaal zeker van. De afgelopen 3 weken droeg ik deze op mijn nagels en ik laat jullie in deze post zien hoe ik deze nagellak vind. Verpakking
De verpakking van de nagellak is wel origineel, hij lijkt op de verpakking van de DA lakjes, of de DA lakjes op deze. Ik vind het er wel mooi uitzien ookal had ik de dop liever niet rond gezien maar in dezelfde vorm als het glas.
 De nagellak zelf dekt in 2 laagjes erg mooi. Ik ben erg tevreden over de kleur. Het lakje droogt niet heel snel, ik ben nogal ongeduldig wat nagellak betreft, dus dat is zeker een minpunt. Op de bovenstaande foto heb ik de nagellak net aangebracht en op de onderstaande foto heeft het er bijna 3 weken op gezeten. De kleur is in de zon erg vervaagd en een beetje ombre achtig geworden, grappig om te zien!
De nagellak is vrij goed blijven zitten, de duim op de rechterhand gaat er altijd het snelst af, maar in dit geval is dat alleen de bovenste rand geweest. De uitgroei laat wel zien hoe lang het er op heeft gezeten.

Dit lakje kostte ongeveer 45 cent ( 1,15 Turkse Lira) en voor die prijs ben ik er echt heel tevreden over!

2 opmerkingen:

  1. Toen ik in Turkije was heb ik ook een paar van die lakjes gekocht ik vind zo ook heel fijn. En ze hebben ook echt heel leuke kleurtjes. xx
    http://mybeautyplacex.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...