dinsdag 15 oktober 2013

Fashion || Hoe combineer je een clutch?


Clutches zijn een echte trend, ze maken iedere outfit af, maar hoe kun je ze nou mooi combineren en wat voor clutch MOET je sowieso hebben? Ik heb een klein lijstje voor jullie gemaakt met daarin de meest voorkomende clutch-match probleempjes. 


Eyecatcher

Heb je een rustige outfit? Kies dan voor een drukke of felle clutch, bijvoorbeeld een neonkleur of een clutch met veel pailletten. Een clutch met pailletten is het mooist voor 's avonds naar een feestje. 

Een classy outfit
Een clutch past geweldig in een classy outfit, een mooie simpele jurk met een ietwat opvallendere clutch staat prachtig. Een drukkere jurk met een rustige clutch staat ook heel erg mooi. 

Onverwachts
Natuurlijk valt er erg veel te combineren met een clutch. Voor een gewaagdere look kun je veel kleuren bij elkaar nemen, laat deze kleuren ook terugkomen in je clutch. 

The little black clutch
Iedereen kent natuurlijk the little black dress die eigenlijk iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen, dit principe geld ook voor een clutch. Een simpele zwarte clutch is echt een musthave! Met deze clutch valt eindeloos te combineren en staat goed bij vrijwel iedere outfit. 

Clutch met ketting
Houd jij je clutch liever niet de hele dag in de hand? Dan kun je kiezen voor een clutch met een ketting. Die kun je zowel vasthouden als over het schouder dragen. Een mooi design is de envelop clutch, deze maakt iedere outfit af. Het is een strak model en daarom het mooist in een mooie, warme kleur. 

Heb jij nog geen clutch? Zie hier het aanbod van Webstash.nl



7 opmerkingen:

  1. Je hebt mooie clutches uitgekozen! Ik heb er wel een paar maar gebruik ze zelden!

    http://www.lifeofroshelle.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke clutches ik heb er 2 alleen gebruik ze niet zoveel omdat ze geen hensel hebben. Heb liever een clutch of een tasje met een hengsel vind ik toch wat handiger.

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie clutches, die gouden en die op de eerste foto zijn prachtig. Ik gebruik ze vooral tijdens het uitgaan, lekker klein! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie clutches!
    Ik heb er ook een paar,
    maar ik gebruik ze eigenlijk nooit,
    zo onhandig vasthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind clutches echt onpraktisch, ik sleur altijd teveel zooi mee :P

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...