zaterdag 9 november 2013

Fashion || Musthaves voor deze winter


Je had het waarschijnlijk al lang gemerkt aan de temperatuur, we gaan richting de winter! De winkels liggen natuurlijk alweer vol met leuke winterkleding en webshops kunnen natuurlijk niet achterblijven! Daarom heb ik voor vandaag een artikel gemaakt over de musthaves van Bulls & Birds voor deze winter.


Gebreid vest
In de winter hou ik echt van een comfortabele outfit die natuurlijk wel erg warm is. Dan is een lekker gebreid vest echt een musthave. Je kunt een lang of een kort vest nemen, fijn of grof gebreid, het maakt niet uit. Natuurlijk zijn er ook nettere versies van zo'n heerlijk vest, neem bijvoorbeeld het donkergrijze vest van de foto hierboven. Het is strak en netjes afgewerkt, zo'n vest kan ook in een nette outfit. 

Stoere Jeans
Jeans kunnen natuurlijk tijdens alle seizoenen. Voor de zomer kies je waarschijnlijk voor een licht, dun stofje. Maar wat kies je in de winter? Deze winter kun je goed gaan voor een stoere jeans. Ga bijvoorbeeld voor een jeans met een wash of met stoere details.

Leren jack
Om je stoere look af te maken, kun je kiezen voor een leren jack. Zwart met veel details. Ga je voor een wat nettere look, maar wil je toch een stoer jasje, dan kun je ook gaan voor een gekleurd model met suede mouwen.

Zwart-wit trui
 Natuurlijk overleef je de winter niet zonder een lekkere trui! Omdat een trui je outfit vaak erg donker maakt, kun je kiezen voor een witte trui! En dat is zeker een trend deze winter. Combineer een trui met zwart en kies voor een zwart patroon. Dat word eindeloos combineren!

Alle artikelen uit deze post zijn te koop bij Bulls & Birds, een super leuke en originele webshop.

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...