donderdag 7 november 2013

My favorite music of the moment || number 4


Het alweer november en de afgelopen maand ben ik erg veel nieuwe liedjes tegen gekomen. Mijn favorieten zal ik in deze post met jullie delen.


Cris Cab - Liar Liar
Dit is gewoon typisch zo'n liedje met een leuk deuntje wat de hele dag in je hoofd blijft hangen. Het wordt zo vrolijk gebracht, terwijl het gaat over een meisje dat liegt tegen hem...


Pittbull ft. Kesha - Timber
Normaal ben ik echt totaal GEEN fan van Pittbull, het tegenovergestelde zelfs. Het is dus Kesha die dit liedje zo leuk maakt. Het heeft echt iets country feeling en dat is gewoon origineel, daarnaast is het lekker snel en dus wel fijn om tijdens het bloggen naar te luisteren. (ja van snelle muziek ga ik ook sneller typen)

John Legend - All of me
Dan een traag liedje, wauw, ik begin wel een beetje fan te worden van John Legend. Zijn liedjes dringen gewoon echt tot je door. Prachtige tekst en hij heeft gewoon een prachtige stem!

Avril Lavigne & Chad Kroeger - Let Me Go
Weer iemand waar ik normaal echt nooit naar luister, Avril Lavigne. Dit liedje samen met Chad Kroeger is daarin tegen echt geweldig! Er zit veel gevoel in en het laat echt de zangeres in Avril Lavigne zien, haar stem is echt heel mooi!

Stromae - Formidable 
Stromae is gewoon geweldig, vooral in deze videoclip. Random in Brussel opgenomen. Hij speelt dat hij dronken en verwart is, maar laat aan het einde zien dat het alleen maar geacteerd was. Pff, je moet het maar willen zo in de regen.

Fedde Le Grand & Di-rect - Where we belong
Als laatste een liedje van Nederlandse bodem, daar komen namelijk ook nog wel eens leuke liedjes vandaan. Echt een lekker meezing nummer. Maar die zanger van Di-rect blijf ik raar vinden..

7 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Zelf luister ik bijna alleen maar muziek op de fiets, en die staan er al heel lang op. Ik ga hier een paar van downloaden, heb ik weer wat afwisseling! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke artikeltjes vind ik dit altijd, zo ontdek ik altijd nieuwe muziek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel!

  Doe je al mee met mijn winactie? Neem een kijkje op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig, ik was opzoek naar leuke muziek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig bestaan er muziek hé hihihi! Btw ik volg je terug via GFC
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig bestaat er muziek !! Btw ik volg je terug via GFC. liefs,

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...