vrijdag 29 november 2013

Review || Lush Snow Fairy


Vandaag heb ik alweer een Lush review voor jullie! Deze keer een review over de bekende Snow Fairy. Ik hoorde van erg veel mensen dat deze echt super ruikt en dat de douchegel daarom ook binnen een paar weken uitverkocht is. Tijdens de WOW experience nam ik de Snow Fairy daarom meteen maar mee, zo vaak kom ik niet in Amsterdam (helaas).Uiterlijk
De Snow Fairy is erg schattig roze. De fles waar het in zit is erg simpel, maar heeft een sprookjesachtig labeltje. De opening is gemakkelijk in gebruik en doseert goed.

Geur & werking
Dan door naar het belangrijkste van een douchegel, ruikt die eigenlijk wel lekker? JA! De snow fairy is super zoet, heerlijk! (als je er van houdt) Gelukkig is de douchegel op de huid iets minder heftig. Op mijn huid ruikt die dan iets minder zoet en iets bloemiger. De douchegel geeft verder geen irritaties en dergelijke.

Ik ben erg tevreden over deze heerlijke douchegel! Op mijn wishlist staat nog de Rose Jam douchegel en die wil ik nu zeker uit gaan proberen. Ik kocht de Snow Fairy in het middelgrote flesje (250 g) en dat kostte €13,95, de 100 g fles kost €5,95.

Hebben jullie ook een Snow Fairy? 

6 opmerkingen:

 1. Ik had er veel positieve verhalen over gehoord. Lush heeft vaak echt geweldige producten !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lijkt mij echt lekker, ik hoor er ook veel verhalen over(goede)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze zo lekker. Beetje een kauwgomballen lucht, lekker zoet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze in de grootste uitvoering! Kost wel €21.95 maar hij is er dan ook enkel tijdens de feestdagen als Limited Edition! :-)
  Volgend jaar wil ik hem zeker opnieuw bemachtigen!
  Hij ruikt echt super lekker!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...