woensdag 4 december 2013

Review || Fogan nagellak kleur 44


Ten eerste wil ik jullie mijn excuses even aanbieden, er zijn de afgelopen dagen namelijk geen artikelen online gekomen. Gisteren en eergisteren was ik ziek en ik heb in het weekend niet vooruit kunnen schrijven.
Verder met het artikel voor vandaag! Vandaag review ik het Fogan lakje dat ik won bij blognroller, ik review het roze lakje en dat is kleur 44.

Verpakking
Ik begin zoals gewoonlijk weer met het uiterlijk. Fogan heeft simpele, maar mooie potjes voor hun nagellak. Het potje zelf is van glas en is vierkant van vorm, de dop is goud plastic en lekker lang, dus makkelijk in gebruik. Het kwastje is niet erg breed en dat vind ik heel fijn! Daardoor komt er ook niet ineens een klodder nagellak op je nagel.

Werking
Dan over naar de werking van de nagellak.
 Ik begin met het eerste laagje, zoals je kunt zien dekt die al best goed. Nou heb ik maar korte nagels en dus geen witte rand, ik zie wel dat ik geen 5 lagen nodig heb om deze lak te laten dekken.
Laagje 2 zorgt eigenlijk al voor een goede dekking, alleen op mijn middelste nagel is de kleur nog wat doorzichtig.
Na het derde laagje dekt de nagellak echt heel goed! Het fijne aan deze nagellak is dat de 3 laagjes snel achter elkaar gelakt kunnen worden, de lak droogt namelijk erg snel! Een nadeel is dat de nagellak wel een erg chemisch geurtje heeft, als je hiermee je nagels gaat lakken in de trein, krijg je ├Ęcht rare gezichten..

Mijn oordeel
Ik vind het een leuk en mooi lakje! Fogan is natuurlijk een budget merk, een lakje kost er geloof ik een euro, maar de werking is wel goed! Ik ben erg blij met het lakje en ik wil echt nog eens wat bestellen bij Fogan.

Fogan.nl - €1,00 (?)

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...