woensdag 26 februari 2014

Gewonnen || Big Blogger Box

 Toen ik zondag druk bezig was voor mijn AMFI intake las ik snel even een aantal blogs, waaronder die van Femke (Youniqueblog.nl) en zag ik dat ik haar winactie had gewonnen! Superleuk! Gister kwam het pakket binnen en in deze post zal ik jullie laten zien wat er in zat.


Het eerste item uit de box was het Blogazine tijdschrift van Fashionista. Hier had ik deel 1 al van, maar deel 2 had ik nog niet. Ik heb er gistermiddag al lekker uit gelezen en ik vind het weer een leuke editie!

 Een Andrélon Get the volume mousse. Ik draag mijn haar niet vaak los, maar als ik dat wel doe, dan lijkt het vol volume. Dat zakt helaas na een aantal minuten uit en dus lijkt me dit een erg handig product! Ik ga het zeker gebruiken en reviewen.
 Ook kreeg ik dit super cute telefoonhoesje, helaas past deze niet om mijn telefoon ): Ik heb namelijk een iPhone 4s, waar nogsteeds geen hoesje omheen zit (ja, een transparante...).
 Dit leuke kwastensetje zat ook in de box, ze zijn van klein formaat en dus erg handig om mee te nemen naar mijn vriend. Ze voelen erg zacht aan maar de haren van de kwasten zijn nog wel hard genoeg. Ik ben erg benieuwd.
 Als laatste dit schattige camera stempeltje. Hoe cute! Die ga ik zeker veel gebruiken.

Nogmaals heel erg bedankt, Femke! Ik ben erg blij met het pakketje!

Hebben jullie de laatste tijd nog iets gewonnen?

6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...