donderdag 27 februari 2014

Sport || My workout clothes and accesories


Zoals jullie misschien al op mijn Twitter of Instagram hebben gezien, ben ik weer begonnen met sporten. Al een hele tijd geleden kondigde ik aan dit te willen doen, toen heb ik het een tijdje samen met mijn vriend gedaan, maar ben ook weer gestopt. Jammer, want ik voelde wel dat het steeds beter ging. De afgelopen 2 weken keek ik op school steeds naar buiten en dacht, goh, wat een lekker weer om te gaan hardlopen. Maar tijd om dat te doen had ik toen even niet. Nu wel! Ik heb een aantal dingetjes aangeschaft die ik gebruik bij het sporten en die zal ik in deze post laten zien.
Laat ik maar beginnen met mijn sportkleding. Deze 2 kledingstukken heb ik een 2 weken geleden gekocht toen ik wilde beginnen met sporten. Ik liep eerst hard in een trainingsbroek, maar dat loopt totaal niet handig (lees: hij zakte erg af). Ik besloot te gaan kijken voor een hardlooplegging, maar die zijn overal vrij duur. De Primark had geen lange broeken en dus was mijn laatste hoop de action. Action heeft werkelijk alles! Dus ook een hardlooplegging. Hij heeft onderom geen ritsjes en ziet er super simpel uit, maar hij is lekker warm en fijn voor een beginner. De action zou de action natuurlijk niet zijn als die broek niet super goedkoop was, dus hij kostte €6,49, wat wil een mens nog meer. De roze sporttop kocht ik wel bij de Primark. Hij heeft een mooie reflecterende achterkant voor als ik in de zomer geen jasje of trui draag bij het hardlopen. Deze kostte €6,00.

Een hempje is nu natuurlijk nog te koud en dus draag ik een lekkere trui, deze van Björn Borg die ik ongeveer 2 jaar geleden al kocht. Hij is niet erg dik en is ook niet zo lomp als de meeste truien, echt heel fijn!

Bij de Action zag ik ook deze enkelgewichtjes liggen voor (ik geloof) €2,50. Ik heb ze gewoon meegenomen en ze zijn erg fijn. Niet zo groot en kunnen dus ook als armgewichtjes.

 Hardlopen doe ik op deze schoenen van Asics. Ik kocht ze 2 jaar geleden voor de warming-up bij het fierljeppen en gebruikte ze later bij de sprinttraining. Ze lopen erg lekker door de gel-zool.

Mijn laatste accessoire is mijn iPhone met oordopjes. Ik gebruik een workoutmuziekje tijdens mijn oefeningen en bij het hardlopen is een muziekje ook altijd fijn!
Ook gebruik ik een aantal apps: Nike+ training club en Runkeeper. Ik ben er nog geen pro in, maar ik blijf ermee oefenen.


Welke kleding dragen jullie bij het sporten?

3 opmerkingen:

  1. Leuke outfit! Ik draag gewoon een zwarte legging met een shirt en een vest er over haha..
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit! Ik heb echt de meest saaie outfit ooit. Ik moet echt sportkleding gaan aanschaffen haha

    x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...