donderdag 3 april 2014

Fashion || My Primark favorites


Afgelopen maandag ging alweer de zevende Primark in Nederland open, eentje in Nijmegen. Ik was uitgenodigd voor de opening, maar zit op dit moment in mijn laatste toetsweek voor de examens en kon dus niet gaan. Toch wil ik wel graag een artikeltje schrijven over de Primark. Ik kom er erg vaak, omdat mijn vriend in Almere woont en ik er een tijd terug een waardebon van €100,- heb gewonnen die nog niet op is. De Primark in Almere is alweer bijna anderhalf jaar open en ik heb er al de nodige dingen geshopt. Ik heb een aantal producten die ik dagelijks gebruik of bijna dagelijks draag en die zien jullie in deze post.


Laat ik maar beginnen met de uil uit de bovenstaande foto. Het is een heerlijk vanille geurkaarsje, maar vooral super schattig!

Mijn meest gebruikte product van de Primark zijn deze make-up reinigingsdoekjes. Ik gebruik naast mascara geen make-up, dus ik gebruik geen speciale oogreinigingsproducten. Deze doekjes vind ik erg fijn, ze zijn niet meteen droog na 1x over je gezicht te zijn geweest. 2 pakjes van 25 stuks kosten samen maar €1,50 dus de prijs is ook nog eens heel fijn.

Deze witte trui kocht ik vorig jaar rond pasen in de sale voor €5,- hij haakt een beetje maar zit verder super fijn! Het blauwe Michigan shirt draag ik als pyjamashirt. Ik heb hem gekocht in maat 38 en hij valt dus lekker ruim. Mijn vriend heet Mitch dus ik vond het wel grappig om een shirt te hebben waar Michigan op stond, aangezien dat er op lijkt. Hij kostte €5,-
Deze 2 sieraden zijn mijn favoriete. De gouden oorbellen waren €3,- en dit zijn de enige "statement" oorbellen die niet zwaar zijn, want daar heb ik echt een hekel aan. Ook zitten ze gewoon vast als een knopje en dragen ze dus lekker stevig. De ketting is ook erg mooi en stevig door de dubbele ketting waar het aan zit. Ik draag hem erg graag over een simpel shirtje of bij een crême kleurige blouse.
Laatst kwam ik deze mooie zonnebril tegen voor €1,50. Ik zocht nog een mooie zwarte die niet te groot is en deze is echt perfect! Ik heb hem altijd in mijn tas zitten. Je zou het niet verwachten maar voor die €1,50 kreeg ik er ook nog een opbergzakje bij. Handig!
 Ik draag niet vaak nepnagels, maar de kleur van deze zijn zo mooi! Wanneer ik naar een speciaal evenement of feestje ga, draag ik ze graag in combinatie met mijn blauwe blazer.
 Dit is echt mijn all-time favorite. Deze broek zou ik het liefst iedere dag dragen. Hij kostte €15,00 en zit echt heerlijk! Hij is super-skinny en heeft een vrij hoge taille. Ook zit er lekker veel stretch in en is hij erg zacht.
Deze laarsjes kon ik afgelopen herfst ook niet laten staan voor €15,00 en draag ik nu echt heel veel. Het zijn hele basic laarsjes van nep-leer met bont aan de binnenkant.
 Ook mijn schooltas komt van de Primark. Deze rugzak kostte maar €10,- en hij houdt het boven verwachting ook nog eens heel goed vol. Helaas is vorige week het handvat afgebroken, maar daar kan ik best zonder. En voor die laatste 4 weken school koop ik echt geen nieuwe tas meer.
Als laatste nog een paar schoenen. Deze witte nep-allstars zitten echt heerlijk en staan super leuk onder een omgeslagen broek. Die 8 euro die ze me vorige lente kostten zijn ze echt meer dan waard geweest.

Wat zijn jullie favoriete Primark items?
Oh, en wat vinden jullie van de nieuwe layout?

5 opmerkingen:

  1. Erg leuke die zwarte laarsjes =)
    Ik ga waarschijnlijke in juni naar de Primark in Almere =)
    Kan niet wachten!!
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, super leuke aankoopjes! Ik ga binnenkort naar de Primark en ben en grote wishlist aan het maken, nu staan er weer wat leuke dingetjes bij :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 100 euro te goed bon? Jaloers!!!! Ik kom er ook te vaak, haha. Zulke leuke spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele fijne items. De broeken van de Primark vind ik echt super!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...