dinsdag 1 juli 2014

Outfit recap || June

Eindelijk verschenen er deze maand weer echte outfitposts op mijn blog! Mijn laatste was namelijk in maart en daarop had ik het niet eens aan.. Ik heb de smaak nu weer lekker te pakken en heb er ook vooral weer tijd voor!

Deze outfit droeg ik op mijn tweede blog verjaardag! Het was die dag erg lekker warm en dus ging ik een stukje wandelen met mijn vriend. Een lange broek en een jasje waren niet nodig. Dus de outfit is lekker basic.

High waisted short - ZARA, Top - Sisters Point, Schoenen - Converse All-Stars

Op 20 juni was het helaas iets minder warm, daarom droeg ik die dag 2 "jasjes" over elkaar.

Nep leren jasje - ONLY, zwart vest - H&M, Top - Primark, Broek - Primark, Schoenen - Converse All-Stars, Horloge - Ernest

3 dagen later was het weer een stuk beter, ik trok er met mijn vriend op uit en ging een rondje wandelen in het Beatrixpark in Almere. Ik droeg toen mijn gescheurde broek (nee, zo heb ik hem dus niet gekocht!) en mijn favoriete oversized blazer. Natuurlijk droeg ik ook weer mijn All-Stars die deze maand echt duidelijk favoriet zijn.

Blazer - H&M, Top - Sisters Point, Broek - G-Star, Schoenen - Converse All-Stars, Zonnebril - Primark, Tasje - Primark, Horloge - Ernest

Welke is jouw favoriet?

6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...