maandag 18 augustus 2014

Fashion || Autumn/Winter wishlist

Jemig, wat gaat de tijd toch snel! De zomervakantie is voor sommigen alweer voorbij en het weer is ineens omgeslagen. Ja, we gaan weer richting de herfst en winter. Laatst liet ik jullie al zien wat ik allemaal gekocht had van de vorige wishlist. De vorige wishlist is dus klaar en het is tijd voor een nieuwe!#1 Voor mijn nieuwe opleiding heb ik een nieuwe tas nodig, waar ook mijn (jawel) nieuwe (!!) laptop in past. Ik heb op dit moment meerdere tassen op het oog, maar ik wacht nog even met bestellen. Na de intro dagen ga ik er 1 bestellen.
#2 Een mooie grijze jeans met een verwassen uiterlijk. Ik heb er een van Primark, maar die is meer groen en ietwat donker. Ik ga op zoek naar een lichtere variant.
#3 Op boohoo kwam ik een heel mooi bomber jasje tegen en aangezien ik niet zoveel jasjes heb, komt die op mijn wishlist.
#4 Een mooie oversized coat, zodra ik een mooi exemplaar tegenkom (voor een mooi prijsje natuurlijk) zal ik die bestellen of meenemen. Ik vind ze zo mooi! Willen jullie er een inspiratiepost mee?
#5 Laatst kocht ik een paar Creepers bij Primark, maar hier voelde ik me niet echt mezelf in. Het is toch niet iets te grungy voor mij, toch trekken die platform schoenen me wel. Dit paar van H&M komt meer in de richting van Vans dan van Creepers. Een mooi alternatief!
#6 Als laatste wil ik een leuke blouse, misschien een vintage en lekker oversized of gewoon een van de Primark of H&M. Ik wil het gewoon gaan dragen als extra item in een outfit, omgeknoopt om mijn middel bijvoorbeeld.

5 opmerkingen:

 1. Mooie whislist! Zo'n oversized jas vest van een wat steviger materiaal zoek ik ook nog :) Toch best leuk om over de herfst na te denken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke wishlisht =)
  Je heb echt mooie items op je wishlist!!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke wishlist! Die jas is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave wishlist! Je hebt echt bijna dezelfde stijl als mij haha. Ik heb die dingen ook op mijn wishlist.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke wishlist! Ik wil zelf ook erg graag een nieuwe rugzak, liefst een Herschel. En een oversized jas staat ook nog op mijn verlanglijstje haha! :-)

  ♥ Saskia

  p.s. Doe jij al mee aan mijn giveaway?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...