vrijdag 15 augustus 2014

Review || Webprint.nl


Met het vooruitzicht op een nieuw huis en dus een nieuwe inrichting kwam het mailtje van webprint.nl precies op het juiste moment. Ik werd namelijk door webprint.nl gevraagd om 1 van hun producten te reviewen! Ik bestelde een hele mooie foto op aluminium. In deze post laat ik jullie zien hoe ik hem bestelde en wat ik er van vindt! 

De foto op aluminium bestelde ik heel gemakkelijk op de website. Op de hoofdpagina koos ik voor een foto op aluminium, na op "direct beginnen" te hebben gedrukt kwam ik in hun bestelsysteem. 

In het bestelsysteem kun je je afbeelding aanpassen aan het formaat van je foto op aluminium. Je kunt de kleur veranderen (bijvoorbeeld naar sepia of zwart/wit) en je kunt de stand bepalen (staand, liggend of vierkant). Bij een foto op aluminium kun je daarnaast ook nog kiezen voor wit of geborsteld aluminium (het verschil tussen die twee wordt op de site duidelijk in een filmpje uitgelegd). In het systeem zie je ook de afmetingen en de prijs van je product en je ziet hoe het er "boven de bank"uitziet. 


Een dag nadat ik de foto had besteld kreeg ik een heel netjes mailtje met het bericht dat mijn bestelling was verwerkt. Later ontving ik ook een mailtje dat de bestelling was verzonden en dat ik deze op donderdag kon verwachten. 

Gister kreeg ik mijn bestelling binnen. Hij zat heel netjes in een kartonnen doos. Vervolgens zat de foto ook nog in bubbelplastic en een andere laag plastic, zeer goed beschermd dus.

De hoekjes van de foto zijn nog extra beschermd met plastic opzetstukjes, waardoor deze niet beschadigd kunnen raken.

De foto werd geleverd met ophangsysteem. Dit systeem bestaat uit een handleiding, een haak die je op de foto plakt en 2 afstandblokjes. De afstandblokjes zorgen ervoor dat de foto ook onder een stukje van de muur komt, waardoor deze dus weer loodrecht naar beneden hangt.

En dit is de foto! In de volgende 2 afbeeldingen zie je hoe de foto een mooi spiegelend effect heeft, waardoor de foto meer gaat leven. De kijkhoek is afhankelijk van hoe je de afbeelding precies ziet. Op de bovenstaande foto komt het licht van rechts en op de onderstaande foto komt het licht van "onder".

Ik ben echt heel erg blij met het resultaat, de foto heeft een mooie ruwe uitstraling, maar is wel van goede kwaliteit. Ook ben ik erg tevreden met de service op de website. Deze foto op aluminium kostte €37,95 en daar kwam nog €7,95 bij voor verzending en verwerking. De totaalprijs komt dus op €45,89 en via de site krijg je tot 31 augustus 20% korting op alle wanddecoratie.

I.S.M. Webprint.nl

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...