maandag 8 september 2014

Tip || Goed verzekerd aan de studie


Zoals jullie weten ben ik op 1 september begonnen met studeren. Voor mij is dit natuurlijk ontzettend spannend, maar ik heb er volle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Een goede basis is voor mij als nieuwbakken student erg belangrijk. Een fijn thuis, een leuke studie, een blog wat lekker loopt, fijne vrienden, ik kan daar echt van genieten.
Bij een goede en stabiele basis hoort voor mij een goede zorgverzekering. Als student is het misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het is zeker wel belangrijk. Nu mijn vriend en ik allebei weer studeren en samen op zoek zijn naar een huisje vinden we het beide fijn om zoveel mogelijk te kunnen besparen. Met een beetje uitzoekwerk is het heel makkelijk om minder te betalen voor je zorgverzekering, inboedelverzekering en energiekosten. Heerlijk, toch?

Zo is het tegenwoordig bij meerdere zorgverzekeringen mogelijk om een zorgverzekering voor studenten af te sluiten. In Nederland is iedereen verplicht een basisverzekering af te sluiten, maar de aanvullende verzekeringen zijn naar vrije keuze. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt, maar als student is het natuurlijk de sport om het zo goedkoop mogelijk te maken. Als je nadenkt over je ziekteverleden en vooruit denkt over wat je misschien nog wilt of nodig hebt is een lijstje met dingen die te schrappen zijn z├│ gemaakt! Zo ga ik in ieder geval een zorgverzekering op maat samenstellen.

Heb jij ook al nagedacht over je verzekeringen?

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook student, maar heb geen zorgverzekering speciaal voor studenten. AL is het natuurlijk wel goedkoper.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...