dinsdag 11 november 2014

Favorites || Autumn 2014

Herfst is begonnen, de zomerkleren kunnen de kast weer in en de warme kledingstukken en herfstachtige accessoires komen weer tevoorschijn. In deze post deel ik mijn favorieten van deze herfstmaanden met jullie.





Sinds een maand gebruik ik deze Idole d'armani parfum. Ik vind de geur heerlijk voor de herfst, het is een klassieke bloemige geur. Echt heerlijk! De geur blijft lang hangen (zeker omdat het een eau de parfum is). Ik vind de fles ook erg mooi en klassiek, houd ik van!


In mijn Primark haul van de opening in Arnhem was al te zien dat ik deze sjaal had gekocht. Ik kocht hem omdat ik hem erg mooi vond, maar wist niet zeker of het echt bij me zou passen en of ik het dus veel zou dragen. Ik nam hem mee onder het mom van "terugbrengen kan altijd nog", maar dit is echt mijn favoriete sjaal van deze herfst! Hij is niet te dik en ik vind de kleur echt heel leuk! Ik hem deze sjaal serieus iedere dag om.


Dat ik van zwart en wit houd is geloof ik voor iedereen, die mijn blog ook maar een beetje volgt, wel bekend. Ook op mijn nagels vind ik het fijne kleuren. Op dit moment draag ik de witte kleur van Rimmel veel, zwart vind ik voor nu nog iets te donker. Ik draag deze kleur met een normale topcoat of een matte topcoat van HEMA.


De volgende favoriet is ook een nagellak en weer een basiskleur. Deze nude kleurige nagellak van HEMA heb ik inmiddels alweer een tijdje. Ik vind de nude kleur erg mooi bij de herfst passen en het matcht bij iedere outfit. Ook deze kleur draag ik veel met een matte topcoat.


Mijn laatste beautyfavoriet is het In the Buff palette van W7. Ik zal zeker niet de enige zijn die dit palette bij de favorieten heeft staan. Het palette heeft erg fijne nude kleuren en een goede pigmentatie. Ik ben niet zo into de beauty, maar dit palette gebruik ik nog wel veel.


Dan mijn favoriete kledingstuk van deze herfst. Naast een gewone warme trui vind ik het erg fijn om dit shirt van HEMA uit de MOAM collectie aan te trekken. Het shirt is van een lekker dik en warm materiaal, maar ziet er uit als een gewoon shirt. De lengte is vrij kort en aan de zijkant zit een split, dit staat erg leuk op mijn midwaist broeken van Pieces. De mouwtjes zijn net boven te elleboog, wat ik een erg fijne lengte vind.


Mijn laatste favoriet is deze lange trui/jurk van Primark. Hij is van een erg fijn gebreid stofje en heeft een leuk blouse kraagje wat onder de trui vandaan lijkt te komen. Wat ik zo leuk vind aan deze trui is dat de achterkant gemaakt is van blouse stof, dat geeft het kledingstuk net weer een andere twist. De trui heeft helaas 1 nadeel: Als je gaat zitten op de trui dan trekt hij bij je nek aan het kraagje (wat al vrij strak zit) waardoor je bijna stikt. Ik moet er dus altijd voor zorgen dat ik de trui omhoog doe voor ik ga zitten..


Wat zijn jouw favoriete herfstitems?

9 opmerkingen:

  1. Die sjaal is echt leuk! Mooie, felle kleur! Geurtje ziet er ook schattig uit :)
    Liefs
    www.revive-style.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie favorieten, zo een rode sjaal wil ik ook nog wel hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel! Mijn echte herfst item zijn mijn kniekousen, zodra het kouder is trek ik deze uit mijn kast!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke items. Ik vind die sjaal nog steeds geweldig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk artikel en mooie favorties! De Primark sjaal heb ik ook en is ook echt een van mijn favorieten nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele leuke items! Die sjaal is zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn om te zien dat die sjaal geen miskoop was!
    Ik heb er zo een nog steeds nieuw met kaartje in het zwart wit liggen van de River Island,
    helaas draag ik 'm juist nooit haha, die moet ik echt even gaan verkopen...

    Wat leuk trouwens dat je alsnog een mode studie gaat doen,
    was je wel aangenomen voor het AMFI?
    Mocht je andere studie dan toch niets zijn, geloof ik dat AMFI een soort regeling heeft dat je alsnog naar hen toe kunt ofzo...
    Fijn om te horen ook dat dit soort posts gewaardeerd worden haha,
    dan ga ik er al helemaal mee door (:

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...