woensdag 3 december 2014

New in || Chelsea boots

Afgelopen donderdag was ik voor een bezoek aan de ortho in Leeuwarden. Ik kon het natuurlijk niet laten om de stad even in te gaan en ging toen ook even naar de Sacha. Daar zag ik deze super leuke chelsea boots! Ik was al een tijdje aan het kijken voor een leuk paar, wat niet al te duur geprijsd was. Na ze te hebben gepast, besloot ik om ze eerst niet te kopen en ze online te bestellen. Thuis kwam ik er echter achter dat dit helemaal niet kan op mijn adres (hoe dom dat ik dat thuis pas bedacht) en dus zocht ik naar het dichtstbijzijnde filiaal. Afgelopen maandag kon ik deze beauty's ophalen in het filiaal in Enschede. 


Het model is enkel hoog en komt dus (als je je broek er in stopt) net boven de rand. Met mijn maatje 38 vind ik dat model het mooist staan. Ik vind het ook leuk dat het elastiek deel niet rond loopt, maar in een soort puntje. En ook vind ik het leuk dat het achter doorloopt, het geeft het toch net weer iets speciaals.

Wat ik ook erg leuk vond, was het afrekenen bij de kassa. Daar kreeg ik namelijk 15% korting! De schoenen kostten officieel €49,99 en samen met een kunstleer spray (t.w.v. €6,95) betaalde ik €49,45 en was ik dus nog goedkoper uit dan ik verwacht had.

Wat vind jij van deze chelsea boots?

Sacha - €49,99

5 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke schoenen =) !!
    Liefs Jorinda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Ook leuk dat het elastiek door loopt aan de achter kant! :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. erg leuke schoenen! en altijd fijn extra korting!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk zijn ze!! <3

    Doe je al mee aan mijn B-day giveaway? Je kan €50 shoptegoed winnen bij de webshop ComeGetFashion! Zou leuk zijn als je meedoet :)

    XxX
    www.wendyvansoest.com

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...