maandag 5 januari 2015

Favorites || November & December 2014

Begin november postte ik mijn favorieten van de herfst, inmiddels is het Januari 2015 en heb ik van de afgelopen 2 maanden weer een aantal favorieten uitgekozen om te posten. Ik heb niet heel veel nieuwe items gekocht de laatste tijd en veel dingen uit de autumn favorites post zijn nog steeds favoriet. Deze post bevat dus maar een aantal items die ik de afgelopen maand/2 maanden veel heb gedragen.  
De onderstaande 3 foto's heb ik noodgedwongen met mijn iPhone 4s moeten maken, de kwaliteit is daardoor iets minder dan jullie van me gewend zijn. I'm sorry! 

Mijn eerste favoriet is een aankoop van Primark. Ik kocht deze prachtige blouse bij de persopening van de Primark in Den Haag. De blouse is erg simpel, met 1 deel zwart en 1 deel wit. Ik kan denk ik wel zeggen dat dit het meest gedragen item van december is. Ik zal ook zeker nog een outfitpost maken met deze blouse.

In tegenstelling met de goedkope blouse van de Primark, is dit een duurder item. Deze prachtige trui komt uit de Alexander Wang x H&M collectie. Je kon deze al zien in de kerst outfitpost die ik bijna 2 weken geleden plaatste. De trui is van een wat zwaarder materiaal, maar draagt echt heel prettig. Ik vind het fijn om hem te combineren met mijn zelfgemaakte legging en de Primark ketting die je verder op in dit artikel nog tegen zult komen. Ik heb deze trui natuurlijk niet super veel gedragen, maar hij is zeker favoriet.

Eind november kocht ik deze super leuke Chelsea boots bij de Sacha. Ik heb ze eigenlijk iedere dag aan (waardoor ik helaas de hak al heb moeten vervangen). Echt warm zijn ze helaas niet, dus draag ik een lekker paar, wat dikkere, sokken in deze schoenen. Ze zijn in ieder geval favoriet!

Dit prachtige SuperTrash armbandje won ik bij de Stylefruits winactie op RunWithFashion. Hij is erg simpel en toch maakt hij mijn outfits helemaal af! Daarnaast is dit eindelijk eens een armbandje wat mijn pols goed omsluit en niet steeds afzakt. Favoriet! 

Het laatste favoriete item is deze ketting van de Primark. Ik kocht deze al in september bij de Primark opening in Arnhem, maar draag hem sinds een maand of 2 minimaal 1x per week. Weer zo'n simpel item wat mijn outfits helemaal af maakt. Zeker onder een blouse of een hooggesloten top of trui.


Wat zijn jouw favoriete items van de afgelopen maand/2 maanden? 

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...