woensdag 7 januari 2015

Outfitrecap || 2014


Allereerst beloof ik dat dit de laatste 2014 post is die ik zal plaatsen. Ik wil vandaag namelijk terugblikken op mijn outfitposts van 2014. Op volgorde van oud naar nieuw en er is goed te zien welke foto oud is en welke nieuw kan ik je vertellen. Ik vind het erg leuk om te zien dat er zoveel veranderd is aan mijn fotografie en ik vind het zelf in ieder geval al een stuk beter geworden. 


Mijn aller eerste outfitpost van 2014. Deze is nog gemaakt op mijn slaapkamer. Ik was totaal niet tevreden over deze foto, maar ik wist echt niet hoe ik dit beter kon doen. Ik had mijn vriend toen namelijk nog niet gevraagd of hij de foto's wilde maken en ik had geen statief om dit zelf buiten te doen. Niet alleen de manier van fotograferen is veranderd, ook zie ik op deze foto duidelijk dat mijn kledingstijl ook wel is veranderd. Ik denk namelijk niet dat ik dit nu nog zo zou dragen. 

Okee, ik was er dus achter dat de manier van fotograferen van de vorige outfitpost echt niet mooi was, maar hoe het wel kon wist ik nog niet. Dus besloot ik de outfit op deze manier te showen. Een stuk beter, maar ik vind het gewoon mooier als het gedragen wordt en dus bleef ik verder zoeken naar nieuwe manieren. De outfit zelf vind ik nog steeds erg mooi! De navy blauwe blazer is zo mooi qua lengte en zit mooi getailleerd, maar is verder recht qua model. 

De eerste outfit gefotografeerd door mijn vriend. Deze outfit droeg ik op de dag dat mijn blog alweer 2 jaar bestond. Eerlijk gezegd kan ik niet wachten om dit weer te dragen! 

Bij het schieten van deze foto's was het duidelijk wat kouder. Het is hier wel duidelijk dat mijn stijl aan het veranderen is naar zwart en wit. Al vind ik de outfit nu niet meer zo geweldig, ik zie mijn stijl er wel in. 

Eindelijk, we zijn aangekomen bij een van mijn favoriete outfitposts van het afgelopen jaar. Ik ben nog steeds "in love" met mijn witte blazer in combinatie met de zwarte blouse. Ik draag deze combinatie nog regelmatig. 

Een outfit die ik ook nog zeer regelmatig draag is deze, ik draag hem nu zelfs bij het typen van dit artikel. Het is een comfortabele outfit, die er toch niet tè simpel uit ziet. 

Dan nog zo'n simpele outfit. Ook deze is weer erg comfortabel. Ik draag hier mijn super fijne Primark kimono in combinatie met de meest geweldige broek uit mijn kast: de Midwaist Pieces jeans. Een broek die je in veel van mijn outfitposts terug ziet komen. 

Mijn eerste herfstoutfit. Hier draag ik mijn zeer comfortabele grijze Primark vest en mijn Primark coat, die ik in de herfst heel veel heb gedragen. 

5 oktober 2014
Nog zo'n outfit die nog steeds favoriet is. Dis is denk ik wel mijn lievelingsblouse te noemen. Hij is zo simpel en kan zowel chique als casual gedragen worden. Het liefst combineer ik deze met mijn ketting van de Primark die je ook kon zien in de favorieten van November en December.

7 december 2014
In november postte ik helemaal geen outfit en dus gingen we van 2 herfstoutfits, hup, zo de winter in. Een lekkere trui kan daarbij niet ontbreken, deze lange variant komt van Primark. Ook heb ik mijn winterjas van ONLY weer uit de kast moeten trekken.


9 december 2014
We zijn bij mijn eerste 'all black everything" outfit aanbeland. Alleen in de Jeans (die van Pieces is) is een tikkeltje grijs te bekennen. Deze draag ik erg graag in combinatie met mijn HEMA MOAM shirt. 

24 december 2014
En als afsluiter van 2014, mijn kerstoutfit! Mijn geliefde Alexander Wang x H&M trui in combinatie met mijn zelfgemaakte legging. Deze trui zul je zeker nog vaker tegenkomen in een outfitpost!

Zo, dat waren al mijn outfits van het afgelopen jaar. In 2015 hoop ik er echt meer te kunnen maken.

Welke outfit is jouw favoriet?

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...