donderdag 12 februari 2015

Fashion || My daily shoe stash

Mijn schoenen collectie is vrij groot, maar een groot deel van de schoenen draag ik maar zelden. Ik heb de schoenen die ik veel draag (of draag naar bepaalde gelegenheden) eigenlijk nog nooit gedeeld op mijn blog. Dus dat leek me wel een leuk idee! Ik heb het vooral erg klein gehouden. Naast deze schoenen heb ik namelijk nog maar 1 paar schoenen thuis staan en de rest ligt/staat allemaal bij mijn ouders. Mijn schoenen die ik draag tijdens het werk e.d. staan dus niet in deze post. 


Mijn toch wel meest favoriete paar schoenen is dit paar van de Primark. Het zijn cut-out boots met 2 riempjes aan de buitenkant. Ze zitten gewoon erg lekker en ik vind het fijn dat ze niet zo glanzend zijn. Ze zijn super gemakkelijk te combineren en de kwaliteit vind ik erg goed.

Natuurlijk zijn cut-out boots op dit moment vrij koud, zeker als er sneeuw ligt of als het heeft geregend. Daarom heb ik ook een paar Chelsea boots. Dit paar komt van de Sacha, het kunstleer van dit paar is iets glanzender en de kwaliteit is helaas minder dan de kwaliteit van de cut-out boots. Toch lopen ze erg fijn en draag ik deze schoenen vrijwel dagelijks.

Naast mijn Chelsea boots draag ik deze platforms van de H&M ook erg veel op normale doordeweekse dagen. Af en toe heb ik wat natte sokken doordat deze schoenen niet helemaal waterdicht zijn, maar ze lopen ontzettend fijn. Voor mijn gevoel veer ik helemaal als ik loop. Daarnaast vind ik het leuk om bij deze schoenen het zoompje van mijn skinny 1 keer om te vouwen.

Een paar wat ik op dit moment iets minder vaak draag, deze witte Converse All-Stars. Wit is nou eenmaal niet een hele handige kleur in de winter (zeker niet omdat ik nogal een oerwoud door moet naar mijn huis). Je kunt ook wel zien dat ze niet meer wit zijn en ze eigenlijk wel een wasbeurt kunnen gebruiken.

Dan door met mijn "feest"schoenen. Dit zijn mijn favoriete hakken en ze komen van de Bershka. Het is erg jammer dat ik door mijn slappe/versleten enkelbanden eigenlijk niet mag en kan lopen op deze fijne hakken, anders had ik ze een stuk vaker aan kunnen trekken. Ik draag ze met familiefeestjes, kerst en andere feestelijke gelegenheden waarbij ik ook kan zitten.

Als afsluiter mijn favoriete sloffen. Deze fake-uggs van de Primark die ik laatst kocht in de sale voor €3,00. Ik draag dit paar echt alleen binnen en als ik de container buiten moet zetten. Verder dan het einde van de steeg (of hooguit de supermarkt) komen ze niet. Lekker warm zijn ze in ieder geval wel, om die reden zou ik er echt wel in willen wonen. Maar ik vind het er gewoon niet mooi uit zien ( in ieder geval bij mezelf niet). 

Zo, dit is dus mijn daily shoe stash. Heb jij ook van die schoenen die je iedere dag draagt? 

7 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...