zondag 1 februari 2015

FashionWeek || Army of Me


Tijdens de Fashionweek showden niet alleen vrouwenlabels hun creaties, ook een aantal herenlabels toonden hun collectie. Deze shows vonden vooral plaats in het Transformatorhuis. Dit is een wat kleinere zaal, maar deze zat tijdens de show van Army of Me helemaal vol! Army of Me is een Zweeds label dat in 2008 is opgericht door Daniel Wahlberg & Richard Sjöblom. Hun missie is: "Combining classic designs from the west with avant garde fashion from the east".



De AW 15/16 collectie lijkt in eerste instantie vooral te bestaan uit zwart tot er ineens fel oranje ontwerpen op de catwalk verschijnen. De looks waren veel opgebouwd uit laagjes en bevatten veel opvallende details zoals ritsen en accessoires die je zo zou kunnen gebruiken tijdens een survival-missie. De naam van het label zegt veel over de stijl, het is een stoer label, maar het is erg draagbaar en doordat de items makkelijk te combineren zijn kan iedereen het op een unieke manier dragen.

























Zoals je ziet liep er 1 meisje mee in de show, maar ondanks dat vond ik dat er een aantal hele gave kledingstukken in deze collectie zaten. Sowieso vind ik de schoenen heel gaaf, de lange blazer/jas met het riempje als sluiting vind ik ook erg mooi en de truien die je in foto 4 en 5 ziet zou ik zo willen dragen..

Wat vind jij van de collectie van Army of Me? En zou jij er dingen van dragen ondanks dat het voor mannen ontworpen is?

Alle foto's (behalve de eerste) komen van Team Peter Stigter 


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...