vrijdag 6 februari 2015

FashionWeek || Shabbies, MAYN, Mirte van Wijngaarden, Evan menswear & Camiel Fortgens

De afgelopen anderhalve week konden jullie al een aantal verslagen over fashionweek shows lezen. Dat waren niet de enige shows die ik bezocht. Vandaag de laatste 5 labels!Evan Menswear - Vodafone Firsts Fashion Lab
Het enige wat ik hier eigenlijk over kan zeggen, is dat het niets voor mij is. De stijl van de ontwerpen passen gewoon totaal niet bij mij. De bovenstaande look vind ik nog wel aardig. De transparante jas vind ik leuk bedacht en ook met het grijs vind ik het leuk staan. De overige looks, leuk, maar niets voor mij.

Camiel Fortgens - Vodafone Firsts Fashion Lab
Deze show was heel apart! Geen muziek, maar een willekeur aan voetstap geluiden was wat je hoorde tijdens de show. ook waren alle kledingstukken zeg maar "binnen-ste-buiten" gemaakt, de naden zaten dus aan de buitenkant. Ook waren de kledingstukken zeer oversized, lees: de broeken waren rond de taille dubbel zo wijd en bij de benen gewoon aansluitend. Het was dat de broeken allemaal hoog gesloten zaten, anders had het heel wat inkijk op modellen billen opgeleverd. De bovenstaande jas vind ik eigenlijk nog wel gaaf. Al zou ik het zelf niet zo snel dragen naar school ofzo..

MAYN - Vodafone Firsts Fashion Lab
Weer een mannenlabel, over het algemeen waren de looks allemaal erg grijs/zwart en vond ik de ontwerpen allemaal wel wat hebben. Ze waren wel stoer en ook zeer draagbaar. Vooral de achterkant van de truien en vesten vond ik wel gaaf, die hadden een soort elastieken band verticaal over het midden van de rug. Ook liep er 1 damesmodel mee, haar jas zou ik zo willen hebben! Voor iedereen met wat geld over: 12 maart ben ik jarig..

Shabbies Amsterdam
Ik denk dat iedereen het merk Shabbies wel kent van de leuke leren laarsjes. Dit jaar bestaan ze alweer 10 jaar en showden ze hun nieuwe collectie voor de herfst/winter 15/16 op de FashionWeek. Naast de bekende leren laarsjes kwamen er nog erg veel nieuwe modellen voorbij. Het bovenstaande paar is denk ik wel mijn favoriet!

Mirte van Wijngaarden - Vodafone Firsts Fashion Lab
Nog een mannenlabel. Deze collectie leek erg geïnspireerd te zijn op "ridders", de kleding heeft een middeleeuws tintje vind ik. Ook deze collectie is niet helemaal mijn smaak/stijl. Maar de bovenstaande cape/poncho vind ik wel leuk! Het stofje lijkt me ook wel erg fijn.

Zo, dat waren alle shows die ik bezocht tijdens de afgelopen FashionWeek. Hopelijk was dit niet de laatste Nederlandse editie en mag ik aankomende zomer weer wat shows bijwonen! Je kunt alle foto's van de shows vinden op fashionweek.nl & teampeterstigter.com

Wat vinden jullie van de bovenstaande labels/collecties?

Alle foto's (behalve de eerste) komen van Team Peter Stigter


3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...