dinsdag 10 maart 2015

New In || H&M Sandals

T/m 1 maart had H&M een online actie, geen verzendkosten en 10% korting. Eerder had ik dit paar sandalen al gezien op de site en nu moest ik ze wel bestellen. Mijn favoriete sandalen van de afgelopen 2 jaar hadden studs en die zijn helemaal gaan oxideren.. Dat was voor mij reden genoeg om dit paar zwart/witte, minimalistische sandalen te kopen. 

Dit artikel van vandaag is wat vertraagd, de bekende griep heeft toegeslagen.. Het had vandaag 7 uur online moeten staan, maar dat is dus een paar uur later geworden. De sandalen hebben een bandje over de hak, Dit bandje heeft aan de binnenkant elastiek, waardoor het niet gaat snijden tijdens het dragen. Door de grote zwarte banden over de voet zitten de sandalen lekker stevig.


Wat ik bij dit paar ook erg fijn vind, is dat de zool niet zo dik is en dus goed mee veert bij het afwikkelen van je voet. Ik heb andere varianten gezien met een dikke zool en dat loopt toch een stuk minder comfortabel.


Deze sandalen kosten in de webshop €29,99 en door de 10% korting betaalde ik €26,99 en had ik geen verzendkosten. Ook was de maat meteen goed, ik heb bij H&M altijd maat 38 en die maat paste nu ook perfect!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe sandalen en jullie zullen ze nog vaak voorbij zien komen op mijn blog in een favorieten post of een outfit. Ik kijk er nu al naar uit om ze te gaan dragen.

Wat vind jij van dit paar simpele, minimalistische sandalen? Is het ook wat voor jou?

4 opmerkingen:

  1. Wauw leuk! Misschien ga ik die ook wel halen binnenkort!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke minimalistische sandalen, ik had ze ook al gezien op de shop;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn leuk! Ik heb ook wat dingen besteld met deze actie, geen verzendkosten scheelt altijd al zo veel!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...