dinsdag 7 april 2015

New in || Black & White Items

Ieder jaar ga ik op goede vrijdag naar Alkmaar & Bergen om te winkelen en naar het strand te gaan. We starten 's ochtends in Alkmaar en eindigen 's avonds in Bergen aan Zee. Dit jaar hebben we niet erg lang kunnen winkelen in Alkmaar, maar ik heb toch een aantal items kunnen scoren. 


 Het eerste item kocht ik bij de ZARA. Het is een mooie bomber uit de ZARA Basics collectie. Het design is erg simpel en ik vind de zilveren rits die erin zit, echt prachtig! Het jasje is gevoerd, maar zeer geschikt voor de lente en zomer. Hij is namelijk totaal niet dik. Voor dit prachtige exemplaar betaalde ik €39,95.


Bij de Vero Moda winkel kocht ik 2 items. Het eerste item is een prachige blazer van ONLY. Het model is mooi recht en net iets langer dan de meeste blazers. Ik zocht al een lange tijd naar een mooie zwarte blazer en die heb ik nu eindelijk gevonden. Ik kocht er een witte top bij die rond de hals mooi is versierd. Dit geeft het shirt net iets extra's. Hier betaalde ik €26,95 voor. Zoals ik al zei heb ik niet veel kunnen winkelen en ik heb dan ook niet veel gekocht. Ik heb wel een aantal leuke items gezien die ik nog wel zou willen kopen en waar ik ook zeker nog voor ga kijken. Met deze items ben ik in ieder geval erg blij. 

Heb jij de laatste tijd nog iets gekocht?


6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...