woensdag 1 april 2015

New In || Black & White Postcards


Zoals jullie waarschijnlijk van mij weten, draag ik bijna alleen maar zwart en wit. Mijn obsessie voor zwart en wit is niet alleen terug te zien in mijn kleding. Ook in mijn interieur is het veel te bekennen, dit in combinatie met (onbewerkt) hout. Toen ik op Kaartwereld.nl een aantal kaarten mocht bestellen was mijn keuze dan ook snel gemaakt. Mijn oog was namelijk gevallen op de categorie “zwart & wit”. Een categorie waaruit ik elke kaart wel zou kunnen bestellen, er staat zoveel leuks in. Ik heb me weten in te houden en heb me beperkt tot 9 kaarten.
Kaartwereld.nl heeft een snelle service, voor 19.00 besteld is de volgende dag in huis. De volgende dag lagen mijn kaarten dus al in de brievenbus. 3 kaarten hebben een plekje gekregen in het hoekje boven de eettafel. Ik heb ze opgehangen aan de muur met behulp van washi-tape. Het geeft het hoekje net iets extra’s en het vult de kale muur mooi op.


Natuurlijk kun je de kaarten ook gebruiken om te versturen. De verjaardags-, bedank- en zomaar kaart zal ik gewoon gebruiken zoals ze bedoeld zijn. Ik heb deze kaarten als ansichtkaart besteld voor €1,50 per stuk (excl. Verzendkosten). Ik heb ervoor gekozen om geen postzegels bij mijn bestelling in te doen, maar dit kan wel. Ook kun je de kaarten direct naar de gene laten sturen die je bijvoorbeeld wilt feliciteren.


1 kaart geef ik binnenkort aan mijn moeder, om haar te bedanken. Deze kaart heb ik als dubbele kaart met envelop besteld. Zo kan mijn moeder hem thuis neerzetten om er naar te kijken, ook kan ik er dan wat meer tekst in schrijven. Dit type kaarten is iets “duurder” en kost €2,45 (excl. Verzendkosten).

Ik ben erg blij met mijn nieuwe kaarten. Ze waren gemakkelijk te bestellen en door de vele zoekfuncties vindt je altijd de perfecte kaart. Je kunt, naast een gewone kaart, ook een kaart met eigen foto of een kaart met cadeau bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld een kaart geven met een bos bloemen, een ballon of een fles wijn. Mijn 9 kaarten kostten uiteindelijk (incl. verzendkosten) €20,66. Daar ging €0,40 vanaf omdat ik meerdere kaarten in 1 keer bestelde en dus was het totaalbedrag €20,26.

Wat vind jij van deze leuke, stijlvolle kaarten?


Dit artikel is in samenwerking met Kaartwereld.nl

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...