zaterdag 18 april 2015

New In || Chic Lace-Up Shoes


Van schoenen heb je naar mijn mening nooit genoeg. Sinds een tijdje had ik dan ook weer een leuk model schoenen op het oog. Ik kwam een mooi paar tegen op tumblr. Helaas staat er dan geen merkje of webshop bij en dus begon de zoektocht naar een soortgelijk paar. Na meerdere winkels in te zijn geweest, leek het alsof dit model niet bestond voor vrouwen. Ik wilde bijna bij de heren gaan kijken tot ik dit paar bij de Bershka tegenkwam!
Ik weet niet waarom ik daar niet eerder aan heb gedacht. Ik zag ze op de website en zag daar dat mijn maat al uitverkocht was. Gelukkig heeft Bershka een handige zoekfunctie waarmee je de voorraad in de winkel in jouw stad kunt zien. Daar zag ik dat mijn maat nog wel in Almere was. Afgelopen zondag stapte ik dus even in de bus om te gaan kijken en ja hoor, daar stonden ze. Iets minder matt dan ik had gehoopt, maar het model was perfect!


Toen ik ze aantrok zaten ze echt als gegoten. Het model is heel smal en maat 38, de maat die ik altijd heb, paste ook nu perfect. De schoenen lijken heel stug, maar ze zitten eigenlijk heel soepel om je voet. Ze sluiten perfect aan. Ik kan helaas mijn inlegzolen hier niet in dragen, maar gelukkig is dat ook geen vereiste.


Deze schoenen zijn zo chique, echt weer eens iets anders dan dat ik normaal draag. Iets wat ook wel weer een beetje eng is. Om de prijs hoefde ik het in ieder geval niet te laten. Bij de kassa rekende ik namelijk €39,99 af en dat vind ik zeker niet duur. Ik hoop dat ze het lang uit gaan houden en dat ze niet snel krassen zullen krijgen of hun glans verliezen. Dat is iets wat jullie in dat geval zeker van me zullen horen.

Wat vinden jullie van deze (soort) schoenen? 

5 opmerkingen:

  1. Wat een mooie schoenen =)
    Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren!
    Liefs Jorinda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh deze zijn mooi zeg! Ben benieuwd naar je andere 2 paar!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...