maandag 11 mei 2015

Fashion || Update Wishlist Spring 2015

Alweer 4 maanden geleden plaatste ik een wishlist voor deze lente. De zomercollecties komen nu alweer in de winkel en dus is het tijd voor een update. Ik heb een aantal items van mijn wishlist aan kunnen schaffen, sommige precies volgens de foto op de lijst, sommigen in een andere kleur of in een ander model. Naar 1 item ben ik nog op zoek.


Ik begin met de items die ik kocht zoals ze op de foto in de lijst staan. 1 daarvan is de broek, deze kocht ik niet maar maakte ik zelf in een DIY.


Een item dat ik wel kocht, was een paar sandalen bij de H&M. Het is exact het paar van de wishlist en ik ben er dol op. Ik heb ze helaas nog niet naar buiten kunnen dragen, maar ik hoop dat ik dat binnenkort wel kan doen.


Ook slaagde ik erin om 2 jassen te kopen. Geen van de 2 is een witte jas, maar beide jassen hebben wel een soortgelijk model als op de foto. De eerste jas die ik kocht is een grijze scuba jas van YAYA en de tweede is een zwarte jas met opgenaaide zakken en een gouden rits van H&M.

Een week of 3 geleden kocht ik een paar slip-ons. De variant op de wishlist is van MiuMiu en helaas ver boven mijn budget, die heb ik dus niet gekocht. Maar ik ben ook erg blij met mijn merkloze slip-ons van €16.

Het laatste item dat ik kocht, is een sjaal voor de lente. Ik zocht een zwarte sjaal en heb deze uiteindelijk bij de six gevonden. Ik kocht hem natuurlijk al een tijd terug en je kon hem ook al meerdere keren zien op mijn blog in favorieten- en/of outfitposts, want ik hoop dat hij nu aan de kapstok kan blijven.

Dan de 2 items die ik (nog) niet heb kunnen kopen. Ik begin met de zwarte blouse, deze wilde ik bij Primark gaan kopen, maar deze is er steeds niet in mijn maat. Het lijkt alsof ze uit het assortiment gaan en niet meer worden bijgevuld, want ze hangen er steeds minder. Ik hoop dat ik er nog eens 1 tegen kom. Ik heb deze blouse namelijk al in het wit en die is erg fijn.
Het 2e item is de ketting. Ik heb in het begin erg veel naar kettingen gekeken bij H&M en Primark e.d. maar ik heb uiteindelijk toch besloten dat ik aan mijn ene ketting wel genoeg heb. Ik heb namelijk al een andere ketting die ik erg veel draag en die er ook wel een klein beetje op lijkt.

Ik denk dat ik er aardig in ben geslaagd om mijn wishlist af te werken. Nu kan ik beginnen aan een wishlist voor de zomer!

Heb jij veel items van je wishlist kunnen halen?

1 opmerking:

  1. Mijn wishlist ga ik afstrepen in Amerika! Maar er staat genoeg op. Leuke items heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...