dinsdag 5 mei 2015

H&M Club Event || On Top + Review


Twee weken geleden kwam het boek van Anna Nooshin (NSMBL) uit. Ik vind haar een erg inspirerend persoon en was, zeker na het horen over de inhoud, erg geïnteresseerd in haar boek. Daarom besloot ik het vorige week zondag te kopen. Twee dagen later begon ik met lezen, in de trein, en de volgende dag had ik het uit. Normaal ben ik helemaal niet zo van het lezen, maar ik vond dit boek zo leuk en het las zo gemakkelijk!Het boek gaat voornamelijk over het volgen van je dromen en dat je eigenlijk alles kan bereiken, als je je er volledig voor inzet. Het boek begint bij het begin, toen Anna nog een klein meisje was en nog in Iran woonde en het boek is verder ook in chronologische volgorde geschreven. Zo verteld ze dat ze naar Nederland verhuisde, naar de basisschool ging buiten het AZC, vervolgens naar het VWO en uiteindelijk de universiteit. Ook verteld ze uitgebreid over hoe ze op het idee voor NSMBL kwam en welke andere baantjes/websites daaraan vooraf gingen. In het boek geeft Anna heel erg veel tips in de vorm van leuke lijstjes. Deze tips zijn niet alleen handig wanneer je een blog hebt of een bedrijf wilt beginnen, maar komen gewoon goed van pas in je leven. Ook legt ze kenmerken van de Nederlandse en Iraanse cultuur uit en vergelijkt ze die (erg leerzaam!). En, het boek staat vol met leuke selfies en andere afbeeldingen!


Nadat ik het boek had gekocht, vorige week zondag, zag ik een tweet van Anna over een shopping night bij H&M in Rotterdam, zij zou daar aanwezig zijn en haar boek verkopen/signeren en ook een kleine workshop geven. Zeer impulsief besloot ik me aan te melden. Het paste namelijk wel die avond, omdat ik net die dag vroeg uit zou zijn. Het gaf me ook een extra drive om het boek te lezen (onderweg naar het event, halverwege de treinreis, had ik het boek uit). Ik besloot de workshop bij te wonen en daar heb ik zeker wat aan gehad. Anna gaf handige tips voor bloggers (en niet-bloggers) en vertelde natuurlijk ook over haar boek. Een groot deel van de tips staan ook beschreven in het boek! Na de workshop ging ik de winkel door met Chantal (blame the fireworks) & Bernice, de eerste stop was de “meeting” met Anna, waarbij ik natuurlijk mijn boek heb laten signeren en we op de foto zijn geweest. Uiteindelijk heb ik ook nog 2 items gekocht, een playsuit en midi-ringen, waarop ik die avond 20% korting kreeg met de H&M Club card.


Al met al dus een geslaagde avond! Ik was ontzettend laat thuis (23:45 om precies te zijn, en dat op een woensdag), maar het was het zeker waard. Ook ben ik erg blij dat ik dit boek heb aangeschaft en gelezen, ik heb nu veel meer een idee hoe ik mijn blog kan verbeteren en laten groeien. Dus als je geïnteresseerd bent in Anna, het verhaal over NSMBL en de handige tips, dan raad ik je dit boek zeker aan! Het formaat van het boek is erg handig voor in je tas, het is namelijk niet zo groot, en kan daarom gemakkelijk mee op vakantie of in de trein.

Ben jij van plan dit boek te kopen? Of heb je het boek al gekocht?


4 opmerkingen:

 1. Ik ben echt benieuwd naar dit boek , leuk dat je er bent geweest =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je haar hebt ontmoet! Ik wist niet dat zij Iraans was, ik ben zelf ook Iraans (deels)
  Ik vind haar een heel inspirerende vrouw, misschien dat ik haar boek ook koop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk, ik wil dat boek nu ook wel lezen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het boek ziet er super mooi uit en het klinkt heel goed! Ik ben super benieuwd, misschien dat ik hem nog wel bestel.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...