donderdag 7 mei 2015

Outfit || High Waisted & Cropped

Bah, wat was het weer toch vies op bevrijdingsdag. Ik was van plan om naar het festival te gaan in de stad (Almere) en veel van jullie zullen vast op de radio hebben gehoord dat het bevrijdingsfestival daar is afgelast. Ik was in het begin van de middag naar het park gegaan voor outfitfoto's en had toen al gemerkt dat het erg waaide. Toen we later in de middag naar de stad gingen om wat te eten (en daarna naar het festival te gaan), kwamen we erachter dat het daar wel heel erg waaide en een tijdje later werd het festival afgelast. Echt heel jammer, ik had vooral Kensington graag willen zien!


Anyway, ik had dus een soort van festival-proof outfit aangedaan. Het was natuurlijk geen korte-broeken weer, maar een high-waisted jeans en een witte crop-top vind ik prima voor een festival. Het topje kocht ik vorige week, de broek 1 dag eerder en de schoenen 2 weken geleden (maar die droeg ik toen voor het eerst).
Bomber jack - Zara, Crop-Top - H&M, Broek - Zara, Schoenen - Onbekend merk, Horloge - Ernest, Nagellak - Rimmel

Ik vind dit echt een heerlijke outfit, de broek zit zo lekker en verbergt net dat ene randje van mijn buik. De crop-top heeft echt de perfecte lengte, hij valt tot de rand van de broek als je gewoon staat en zit verder lekker losjes.

Ben jij nog naar het bevrijdingsfestival geweest?

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit =)
  Wat jammer dat het festival afgelast werd.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke outfit! Dat bomberjasje staat je echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen dat het festival niet meer door ging! Je outfit vind ik in ieder geval wel geslaagd. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...