maandag 25 mei 2015

Wishlist || Summer 2015

Na een wishlist update komt er traditiegetrouw ook weer een nieuwe lijst online. Ik heb nog een aantal dingetjes op mijn lijstje staan die ik nog wel aan mijn collectie toe zou willen voegen.
1. Nep-piercings voor in het oor. Ik heb geen helix-piercing en hoef er ook niet een. Toch vind ik een ringetje erg leuk staan en zou ik een neppe variant zeker dragen.
2. Een Malm nachtkastje. Wij missen een tafeltje/kastje voor onze printer thuis, bij IKEA kwamen we deze tegen. Die leek ons erg geschikt.
3, Een sidesplit top. Leuk om zelf een keer te maken voor een DIY of om gewoon te kopen natuurlijk.
4. Spiegel nagellak. Het effect hiervan is zo mooi!
5. Een minimalistisch wit rugzakje. Laatst zag ik bij Aimee van Doyouneedmore een leuke van Primark, maar deze heb ik nog niet in de winkel gezien.
6. Een shirtdress. Het liefst een hele simpele zwarte.
7. Een leuke streepjes (crop)top.

Het is uiteindelijk toch nog wel een aardige lijst, maar dit moet zeker gaan lukken deze zomer! Ik kijk er naar uit om te gaan shoppen voor deze items.

Wat staat er op jouw lijstje?

8 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke wishlist =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig lijstje! Nummer 1, 3 4 en 7.. ♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke en ook handige wishlist! Ik zou zelf ook de malm kast willen hebben :) En die streepjes crop top is erg leuk! :D

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die gestreepte crop top wil ik ook maar dan in het zwart :) Leuke wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie dingetjes. ik wil ook graag zo'n shirtdress. ook een simpele zwarte. en als ik dan toch bezig ben, doe me ook maar een witte erbij. Xdiana

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke wishlist! Zo'n nachtkastje heb ik ook van dat merk, maar dan in het wit en met 3 lades. Hij is echt heel mooi dus ik zou hem zeker kopen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...