donderdag 13 augustus 2015

Shoplog || Summer 2015 [o.a. Primark, H&M, Action & IKEA]

Ik ben weer terug in Nederland en uiteraard heb ik op vakantie de nodige dingetjes gekocht. Gisteren ben ik ook nog naar Action & Kruidvat geweest, waar ik ook nog wat spulletjes heb gehaald (o.a. voor het nieuwe schooljaar) en dus vond ik het tijd voor een shoplog! 
Ik heb de foto's een beetje per categorie gemaakt en dus niet op chronologische volgorde, sorry!
Ik begin met de "home" spulletjes. Bij de IKEA kocht ik deze DVALA dekbedovertrekset voor €19,95. Dit is een mooie witte/zeer lichte creme kleur en daar zocht ik al een tijdje naar, maar vaak zijn die sets zo duur! En dit vond ik een mooie prijs. Ik ging eigenlijk vooral de IKEA door voor een heel leuk nachtkastje, die ik vervolgens wilde gebruiken voor de printer, maar die was helaas in de grijze kleur uitverkocht. Er werd me wel verteld dat hij vandaag weer op voorraad zou zijn, maar om nou 2 dagen later weer naar Eindhoven te rijden (lees: ik woon in Friesland) was me een beetje te veel van het goede. Bij Action kocht ik dan nog een geurkaars in de geur: Woody. Niet de meest lekkere geur, maar wel een erg leuke verpakking en voor die 0,89 cent kon ik hem niet laten liggen. Ook zag ik deze houten schijven, het lijkt me erg leuk om daar een DIY mee te doen, en die nam ik mee voor €2,49 (3 stuks).

Tijdens mijn vakantie in de Ardennen heb ik 1 dag gewinkeld in Luik. Daar ging ik naar de Primark, H&M en de WE en nam ik een aantal items mee. Als eerste het portemonneetje dat ik kocht bij de Primark, deze is een stuk kleiner dan mijn huidige en lijkt me daardoor een stuk handiger. Voor €5,00 wilde ik dat even testen. Ook bezocht ik de WE waar ik een setje oorbellen kocht voor €5,99. Ik vind het een heel mooi, minimalistisch setje, die zal ik zeker veel gaan dragen. Bij de H&M nam ik o.a. een paar van mijn favoriete sokken mee, dit zijn de sneaker socks met een rubberen hakje waardoor ze niet afzakken en ook niet zichtbaar zijn in sneakers. Ideaal! Tijdens mijn vakantie in ItaliĆ«, 3 weken eerder, kocht ik een zonnebril op de markt. Het is een simpel model in een matte, zwarte kleur. Zeker een favoriet van deze zomer! En hij kostte maar €5.00.

Weer verder met wat aankopen van de Action, te beginnen met de showtassen. Die gebruik ik veel voor verslagen op school. Dit zijn van die mooie gladde en kostten bij de Action slechts €0,69 voor 20 stuks. Ook nam ik een nieuw notitieboekje mee, deze lijkt erg op de moleskines, maar de prijs is een stuk lager. Hij was namelijk maar €0,89! Natuurlijk nam ik ook weer een pakje van mijn favoriete Bic pennen mee voor €0,79 en deze keer gooide ik ook nog een Iphone kabel in mijn mandje. Mijn favoriete snoer van de Hema werkt niet meer en aangezien de echte snoeren maar 1 meter zijn, ging ik weer op zoek naar een langere. Deze van de Action, die maar €1,49 heeft gekost, is maar liefst 2,5 meter lang. Nu maar hopen dat die werkt!
De dopper op de foto heb ik ook nieuw, maar niet zelf aangeschaft. Mijn vader kreeg deze via zijn werk, maar gebruikt hem zelf niet.

Naast een paar sokken, kocht ik bij de H&M in Luik ook een heerlijk lang vest. Ik betaalde er €19,90 voor, ook al stond er op hetzelfde vest 1 maat kleiner €17,90.. Het was een beetje vaag allemaal. Anyway, ik ben er erg blij mee! De stof is erg dun en doorschijnend en ik denk dat er wel snel haakjes in zullen komen. Maar ik heb eindelijk een fijn lang vest!

Dan zijn we aangekomen bij de laatste producten. Deze kocht ik gister bij de Kruidvat tijdens de extra koopavond, die trouwens gewoon een mooie bijkomstigheid was, want ik wilde gewoon al gaan. Bij Essence kocht ik een lipstick in de kleur Cool Nude (€2,39) en een High coverage concealer (€1,99). Ik kocht een mooi nude nagellakje in de kleur 098 van Catrice (€2,99 - 20% = €2,39). En ook kocht ik een nude lippenceel van Maybelline Color Drama (en die kleur heette geloof ik Nudish). Die was officieel €6,99, maar met 20% korting nog €5,59. Mijn laatste aankoop is een Nivea Invisible deo in de pocket variant. Deze deo gebruik ik al een hele tijd en deze kleine versie lijkt me handig voor in de tas. Die was nu met 50% korting nog €1,50.

Zo, dat waren al mijn aankoopjes van de afgelopen 5 weken. Shop jij veel tijdens je vakantie?


6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...