zondag 13 september 2015

Outfit || Ready for Fall

De lastige tijd qua kleding is weer aangebroken. We zitten weer net tussen de zomer en herfst in, zo'n periode waarin ik 's ochtends niet weet wat voor weer het word en ik dus niet weet wat ik aan moet trekken. Gelukkig zijn er van die kledingstukken die op zulke dagen altijd goed zijn en de outfit die ik daarmee maakte deel ik vandaag met jullie!
Vandaag draag ik mijn nieuwe top die jullie al konden zien in mijn laatste shoplog. Het is een super leuk truitje wat niet zo dik is en heel lekker losjes zit. Ook vind ik het heel fijn dat de mouwtjes een beetje opgetrokken kunnen worden, dat vind ik het fijnst zitten.


Mijn broek kocht ik net nadat de shoplog online was gekomen tijdens een dumping day hier in de buurt. Hij is van het merk Please, wat normaal erg prijzig is, maar ik wist deze voor €36,- te scoren! Ik vind het een lekker stoere jeans, de gaten zijn tot de knie aan de onderkant afgedekt en bij de knie is de broek dus open. Ook de details zijn erg goed, de zakjes zijn allemaal ook voorzien van een onafgewerkt randje. Ik draag deze broek het liefst met omgeslagen pijpjes boven laarsjes of deze boots met hak.

Ik heb mijn outfit verder erg rustig gehouden en geen accessoires toegevoegd. Ik draag enkel mijn horloge, maar heb mijn ketting weggelaten. Lekker simpel! 

Top - Only, Broek - Please, Riem - Hema, Boots - Bershka - Horloge - Ernest

Wat vind jij van deze outfit? Ben jij al klaar voor de herfst?

8 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...