zondag 6 september 2015

Update || Doelen, mijn nieuwe blogschema & spam je blog!

Het is tijd voor een nieuw blogschema, nieuwe doelen en een spam je blog! Ben je benieuwd naar al deze vernieuwingen? Klik dan snel op de lees meer knop hieronder.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dat betekend dat ik nu weer wat vaster kan gaan bloggen. Dat doe ik nu alweer een week of 2, maar toch. Mijn blogposts verschenen tot nu toe altijd om de dag, opzich niet moeilijk te onthouden, maar wanneer je een blogpost mist raak je misschien de tel kwijt.
Daarom heb ik besloten om op vaste dagen te gaan bloggen. Vanaf vandaag zal er 3x per week een blogpost verschijnen en dat zal gebeuren op Dinsdag, Donderdag & Zondag. 
Ook kom ik met een "vaste rubriek". Ik zal 1x in de twee weken op dinsdag een inspiratie artikel plaatsen, dit deed ik eerst op maandag (de meest inspiratieloze dag van de week).

Doelen
Naast blogposts wil ik ook wat meer video's gaan maken op mijn youtube kanaal. Hier wil ik lookbooks, style tips en bijv. shoplogs gaan uploaden. Laat in de reacties vooral achter wat je van dit idee vindt! 

Een ander doel is het plaatsen van meer outfitposts. Ik vind dit persoonlijk echt de allerleukste artikelen om te maken en te plaatsen, maar het shooten kost ongelooflijk veel tijd (en het weer moet meezitten etc.). Toch wil ik proberen meer van dit soort posts te plaatsen. Zoals je misschien in mijn vorige artikel al hebt gelezen, heb ik een softbox gemaakt en ben ik ook van plan om daar ook wat shoots te doen. In deze post heb ik dit al gedaan.

Wat je verder de komende tijd nog kunt verwachten
- De nieuwste trends voor de herfst
- Leuke weetjes
- Reviews
- Kleding tips
- En echt nog veel meer!

Spam je blog
Nu de vakantie weer voorbij is, lees ik standaard weer veel meer blogs. En ik ben altijd op zoek naar nieuwe blogs om te volgen. Daarom geef ik je vandaag de mogelijkheid om je blog in de reacties te spammen. Vertel iets leuks over je blog en laat natuurlijk je bloglink achter. Ik beloof dat ik een kijkje zal nemen op je blog.

Wil je meer blogs ontdekken of wil je meer volgers? Ik heb een instagram account (@discoverblogs)  waarop ik blogs promoot die een foto posten met de #discoverblogs.

Ik kijk uit naar jullie blogs!

Wat vind jij van mijn nieuwe blogschema en plannen voor Invisible Creations? 


14 opmerkingen:

 1. Heey, mijn blog bestaat sinds een tijdje 1 jaar. Ik blog vooral over mijn leven. ilonamyname.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een goede planning! En leuk dat je meer youtube video's wil gaan maken.

  Mijn blog gaat eigenlijk over alles. Alles wat ik leuk vind en wat er op dat moment in mijn leven speelt. http://www.natasjablouw.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf ben ik niet zo voor modeblogs, maar de shopoutfits vind ik wel een super idee! :D Het inspireert me echt! Ook teken ik graag silhouetten met kleren aan. Soms teken ik ze na. (Wow zojuist een blogpostideetje dat me binnenschiet) De doelen zijn echt een meesteridee! Maar mij zou het nooit lukken! Keigoed dat je je zo sterk houdt. Zou je ook eens op mijn blog willen kijken en je mening geven? :) Mijn blog heet http://creativeinstruments.blogspot.be/.
  Het is een blog over Diy, art, garden & lifestyle. Vaak zet ik er ook mijn persoonlijke ervaringen op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n blogschema is echt slim, ik deed het eerst ook om de dag, maar dit lukte afgelopen week niet. Misschien zijn vaste dagen dan toch handiger! Leuk ook, dat Instagram account! Ik ben je gaan volgen :)

  & Ik spam natuurlijk graag ook even. Ik ben Mylou, trotse blogger van de lifestyle blog theblognextdoor.nl waar ik blog over alles wat mij bezighoudt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah wat leuk dat we mogen spammen, mijn blog heet http://jennifer-z.blogspot.nl/ :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk, heel handig zo'n schema voor je blog heb ik ook maar gedaan.
  Ik ben Danielle van www.theloveforpink.nl. Ik schrijf over verschillende dingen beauty, lifestyle etc. Neem eens een kijkje en laat natuurlijk even een reactie achter. Wil je nooit iets missen dan kun je mij volgen via twitter en bloglovin ! Ik ben erg benieuwd naar de rest van de reacties, altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, nieuwe blogs kunnen altijd voor veel nieuwe inspiratie zorgen!

   Verwijderen
 7. Ik moet ook echt een schema maken voor mijn blog. Ik blog nu vrij onregelmatig. Mijn blog is http://saralikesbeauty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke blog heb je! x
  http://prettyblondine.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh YouYube video's zijn zo leuk! Ben echt benieuwd om meer van je te zien!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Heb je nog voorkeur voor bepaalde video's? Of leuke ideetjes?

   Verwijderen
 10. Heey, leuk dat je vaker gaat posten! Ik ben zeker benieuwd, outfitposts vind ik zelf ook altijd heel leuk om te zien :D

  Mijn blog is nog redelijk nieuw, en ik ben begonnen met 1 vaste post per week op maandag. Ik schrijf echt over van alles, zoals lifestyle, travel, beauty en fashion. Vandaag is er een artikel online gekomen over 5 budget make-up favorieten. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! http://thisis-kayleigh.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk! Ik heb zelf ook zo een schema geprobeerd te maken maar ik hou me er toch niet aan haha!
  Wel leuk dat je meer zult gaan posten! Ik kijk uit naar je outfitposts.

  Ik ben nog niet zo lang bezig met bloggen en zou het leuk vinden als je mijn blog zou volgen :)

  Liefs,

  www.24xperience.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat leuk dat we onze blog bij je mogen spammen!

  Mijn blog is Inside and Out (http://www.insideandout.nl/), een lifestyle blog over leuk en bewust leven op het gebied van o.a. beauty, eten, reizen, gezondheid en meer!

  Ik heb op het moment ook een spam je blog open staan: Mocht je het leuk vinden als mijn lezers ook kennis met jouw blog maken, wil ik je uitnodigen om je ook voor te stellen :) http://insideandout.nl/spam-je-blog/

  Ik heb je instagram account trouwens gevolgd!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...