vrijdag 4 september 2015

Review || Maybelline Color Drama Nude Perfection

In deze shoplog kon je al zien dat ik een aantal beautyproducten had gekocht. Laatst kwam de review over de Catrice nagellak al online en nu heb ik een review over de Maybelline Color Drama in de kleur Nude perfection. 

Allereerst ziet de verpakking er zeer mooi, strak uit. Het is een zwarte verpakking met een witte opdruk, de kleur is te zien aan de achterkant van de lipstick en komt goed overeen met de daadwerkelijke kleur. Bij veel andere merken/lipsticks komt die kleur namelijk totaal niet overeen.

De lipstick is in dit geval in een potlood. Dat vind ik persoonlijk erg handig, omdat je daardoor altijd kunt stiften met een punt. Je kunt je lipstick daardoor heel mooi precies en strak aanbrengen, net als bij een lipliner.

Hier heb ik de lipstick aangebracht op mijn lippen. De kleur is mat, zeer neutraal en mooi warm. De ondertoon van de lipstick is roze (terwijl veel "nude"en bruin kleurige lipsticks een oranje ondertoon hebben). De dekking van de lipstick is goed, sowieso is het een kleur die gemakkelijk een mooie look geeft. Wanneer je een lichte dekking wilt, kun je de lipstick gemakkelijk dun aanbrengen, waardoor deze wat lichter is. De substantie is niet te hard, maar ook zeker niet te zacht. Het brengt heel prettig aan.

Tot slot een full-face foto met deze lipstick. Zoals je ziet een mooi natuurlijk kleurtje, absoluut niet opvallend. Het is een mooie kleur voor de herfst en is te dragen bij iedere outfit en naar iedere gelegenheid. Ik heb de lipstick op gehad naar een feestje en heb hem ongeveer een uur van te voren op gedaan. Na het feestje zat de lipstick er nog vrijwel perfect op, zelfs na alle hapjes en drankjes (uiteraard heb ik de lipstick niet bijgewerkt tijdens het feestje).

Conclusie
Ik ben erg blij met deze lipstick/lippotlood. Hij is erg subtiel en blijft lang zitten. Ook brengt hij gemakkelijk aan en is hij ook met een lichte dekking te dragen. Ik vind het de prijs meer dan waard en kan hem zeker aanraden mocht je op zoek zijn naar een natuurlijke lipkleur met roze ondertoon.

Wat vind jij van deze lipstick? Ga jij deze aanschaffen?


Maybelline - Color Drama Nude Perfection €6,99 (Kruidvat)

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...