maandag 7 december 2015

Outfit || Sweater & Skirt

Alweer mijn laatste outfitpost waarvan de foto's voor de operatie zijn gemaakt. Ik heb voor de operatie even een flinke voorraad aan foto's gecreƫerd, zodat ik na de tijd nog wat kon plaatsen. Ik kan dus niet garanderen dat er volgende week een online komt, omdat ik even moet kijken of het deze week lukt om weer foto's te gaan maken. Ik ben in ieder geval weer in mijn eigen appartementje en pak deze week school weer op, dus dat beloofd veel goeds. Kijk je mee naar de outfit?Jas - Vero Moda, Trui - Only, Rok - Mango, Sjaal - Vero Moda, Panty - Hema, Schoenen - Bershka, Tas - Primark

Ik vind deze outfit echt heel leuk en comfortabel, hij is echt af en kan voor iedere gelegenheid. De volgende outfit zal dus met mijn nieuwe gezicht zijn (niet dat de verandering zo drastisch en dramatisch is, maar toch!).

Dan wil ik nog even mijn excuses aanbieden voor het niet aanhouden van mijn blogschema, deze post is namelijk een dag te laat en ik heb verder ook al twee weken niets door de week gepost. Sorry daarvoor, ik ga proberen er verandering in te brengen!

Wat vind jij van de outfit?


6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...