woensdag 20 januari 2016

FashionWeek 2016 || SIS by Spijkers & Spijkers

Afgelopen zaterdag showden Truus en Riet Spijkers (van Spijkers & Spijkers) hun nieuwe F/W 16/17 collectie op Amsterdam FashionWeek. Deze SIS collectie, genaamd 'Discover Moon Tan' is geïnspireerd op de maan en een trip naar Shanghai. Ook deze collectie heeft veel grafische lijnen en in deze collectie staat vooral het Chinese Tijgerpatroon centraal. De collectie is een mix tussen klassiek en casual en is dus zowel naar kantoor als in de vrije-tijd te dragen. Kijk je mee naar de collectie?
Trends & Kleuren
In deze collectie is te zien dat de zakelijke trend nog even aan zal houden. De mantelpakken zullen ook in de winter van 16/17 nog aanwezig zijn in de collecties. Verder blijven ook de bekende Mom-jeans, tartan-print en het bomberjack trendy. Wat verder nog aanwezig is in deze collectie (en wat ook terug zal komen in andere posts) is metallic. Ik heb het in meerdere shows gespot en ook in die van Spijkers en Spijkers was het aanwezig.
Blauw, grijs, zwart, geel, rood, oranje/bruin.

 Photo's: Team Peter Stigter 

 Photo's: Team Peter Stigter 

 Photo's: Team Peter Stigter 

 Photo's: Team Peter Stigter 

Photo's: Team Peter Stigter 

Ik vind het echt een hele mooie collectie! De print is erg modern en kan goed chique gecombineerd worden en ook de rest van de collectie is zeer goed draagbaar.

Wat vind jij van de collectie van Spijkers & Spijkers? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...