zaterdag 16 januari 2016

FashionWeek 2016 || Said Mahrouf

Deze week dient de Westergasfabriek weer als het decor van de FashionWeek. Gisteren (Vrijdag) was mijn eerste dag. Ik bezocht 2 shows, waaronder deze van Said Mahrouf. De andere show, Two legged creatures, zal ik later in een post behandelen, deze foto's moet ik namelijk iets meer bewerken, omdat ze met mijn iPhone zijn gemaakt. Kijk je mee naar de show van Said Mahrouf?

De show van Said Mahrouf was in 1 woord: prachtig. De collectie "Conferences of the birds" is de Spring/Summer 2016 collectie en dat is goed te herkennen. De jurken uit de collectie zijn heel zwierig en gemaakt van een luxe, soepele stof die heel mooi om het lichaam gedrapeerd zit. De collectie had daardoor een beetje een Griekse feeling. Verder was de collectie een mix van felle, contrasterende kleuren met een serie witte jurken en een aantal pakken. Bij het zien van deze collectie kreeg ik meteen weer helemaal zin in de zomer! 


Een deel van de ontwerpen was versierd met de meest prachtige, sierlijke borduursels. Daar houd ik persoonlijk ontzettend van, die details kan ik ontzettend waarderen. Zo ook in deze ontwerpen. Het paste er goed bij en was een aanvulling op de jurken.

 Deze jurk! Wauw!

Ik vond het een eer om bij deze show aanwezig te mogen zijn en ik zou het liefst iedere foto met je willen delen, maar dat wordt wel heel erg veel. Ik hoop zijn volgende show ook weer bij te mogen wonen, want ik ben nu al benieuwd naar wat hij nog meer op de planning heeft qua ontwerpen.

Wat vind jij van de ontwerpen van Said Mahrouf? En ga jij de FashionWeek ook bezoeken?


3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je was uitgenodigt voor AIFW, en wat een mooie fotos en jurken! Leuke blogpost :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Vind het witte pak echt super! Ben zelf naar de show van Claes Iversen geweest :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las het inderdaad op je blog, super leuk! Daar had ik helaas geen uitnodiging voor, maar het zag er heel mooi uit!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...