zaterdag 30 januari 2016

FashionWeek || Monique Collignon

De tweede show die ik op de zaterdag tijdens fashionweek bezocht, was de show van Monique Collignon. Ik was nog niet eerder naar een show van haar geweest, maar kende haar label wel (voornamelijk door Hollands Next TopModel). Ik vond die collectie toen erg mooi en was erg benieuwd naar de collectie voor de winter van 2016/2017. Kijk je mee naar de collectie?
De collectie van Monique Collignon is voor 70% gemaakt van textiel dat gemaakt is van gerecyclede plastic flessen. Dat werd ook duidelijk getoond op de achtergrond tijdens de show, daar stonden (naast privéfoto's) texten, zoals: 'Slow Fashion' en 'From trash to treasure'.

De collectie bestaat uit vooral donkere kleuren. Rood, (grijs)blauw en zwart zijn de hoofdkleuren uit de collectie. Verder zijn er nog een aantal camelkleurige en groene items. Veelgebruikte materialen zijn leer en (nep)bont en ook kant komt een aantal keer voorbij. De collectie is vrij klassiek en lijkt voornamelijk gericht op business woman, wat de collectie wel erg draagbaar maakt.

Was jij bekend met het label van Monique Collignon? En wat vind jij van de collectie?

3 opmerkingen:

  1. Ah ik kon helaas zelf niet gaan, maar het zag er gaaf uit!
    Leuk dat jij er wel was!

    &Nog bedankt voor je complimentje over m'n nieuwe kapsel (:

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...