donderdag 18 februari 2016

Inspiration || Leather Pants


Wow guys, het is echt al heel lang geleden dat ik een artikel heb geplaatst, sorry daarvoor. Ik ben afgelopen week begonnen aan een nieuwe periode op school. Vanaf nu volg ik mijn specialisatie Fashion, maar met de vakken van de Technische textiel specialisatie erbij. Dat betekent een vol rooster en meer schoolwerk om thuis te doen (en dan komt ook nog eens de griep om de hoek kijken). Daarnaast heb ik gemerkt dat ik op dit moment een beetje in een inspiratie-dipje zit. Mijn inspiratie voor winter-outfits begint op te raken en ik ben gewoon toe aan de lente. Ik heb wel een aantal ideeën voor artikelen, zoals een shoplog, trends, favorieten etc. Maar vandaag begin ik met een inspiratie-artikel, aangezien ik dat op dit moment wel even kan gebruiken en misschien jullie ook wel. 

In dit artikel hoop ik je te inspireren met de leather pants. Misschien spotte jij hem al in mijn FashionWeek outfit, maar de leather pants is helemaal hot! Ik heb verschillende soorten voor je op een rij gezet. 


Hoe gaaf is deze loose-fitted leren broek?!


Zoals je ziet is het een erg divers kledingstuk, wat je zowel stoer, casual als chique kunt dragen. Verder heb je verschillende modellen, uiteraard de strakke broek, maar ook de loose-fit, die ik zelf echt geweldig vind! 

Ik ben zelf dus helemaal fan van deze broek, maar wat vind jij?

3 opmerkingen:

  1. Je kan zo veel met leren broeken. Loose fit had ik nog niet aan gedacht, staat wel heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne inspiratie is dit! Ik wil ook nog héél graag een mooi exemplaar er bij, maar ik krijg de perfecte maar niet gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...