maandag 8 februari 2016

Outfit || Basics

Februari alweer, de eerste maand van het jaar is voorbij gevlogen. Afgelopen week had ik tentamenweek en de week daarvoor had ik vrij om te leren. Die week vrij heb ik voor mijn gevoel niet eens gehad en de tentamenweek duurde (gelukkig) ook niet lang. Het weer is ook deze maand zo guur als altijd en daarom heb ik vandaag een simpele, comfortabele outfit. Kijk je mee?





Nep-leren jasje - ONLY, Top - Vanilia, Broek - ZARA, sneakers - NIKE. 

Ik vind het echt een heerlijke, comfortabele en vooral warme outfit. Deze top van Vanilia is gemaakt van een soort scuba-achtig materiaal en is dus zeer stevig en warm. Door een extra laagje toe te voegen kun je deze outfit gemakkelijk naar school dragen, waar het natuurlijk niet overal even warm is. Verder ben ik nu al helemaal verliefd op mijn nieuwe sneakers van NIKE die ik op Dumping Day voor maar €20(!!) kocht. Het is een kinderschoen (ik heb maat 38) en die waren van €60 naar €20 afgeprijsd. Handig, want de volwassen variant zijn rond de 80-100 euro. Ze zitten zo comfortabel en lopen heerlijk, hier ga ik nog veel plezier van hebben!

Wat vind jij van deze outfit? Draag jij met dit vieze weer ook altijd van die comfortabele outfits?

8 opmerkingen:

  1. Ik vind je jasje mooi!! En met die trui eronder staat het ook heel leuk :)X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk! Jasje en schoenen staan gaaf bij elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toffe outfit! Zo loop ik er de laatste tijd ook vaak bij haha!!
    Ik heb ook zo'n soort sneakers van Nike en die van mij hebben zwarte veters, maar zo met wit vind ik het ook wel heel cool :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk, lekker basic, maar ik hou ervan :) Liefs Marlijn

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...