maandag 22 augustus 2016

Reblogs of the month #1 || August

Afgelopen weken heb ik met veel plezier flink wat zitten snuffelen op Tumblr en Pinterest. Aangezien veel van jullie mij niet op TUMBLR of Pinterest volgen, leek het mij leuk om maandelijks mijn favoriete pins/reblogs te verzamelen in een blogpost. Vandaag is de eerste editie! 

Pinterest en Tumblr zijn voor mij een grote inspiratiebron op het gebied van kleding en interieur, daarnaast gebruik ik ze ook regelmatig voor school en om inspiratie voor creatieve projecten op te doen. In deze blogpost heb ik een aantal van mijn favoriete pins voor het interieur en kleding (voor de aankomende herfst/winter) op een rij gezet. Ik hoop dat je het leuk vindt om op deze manier een beter beeld te krijgen van mijn stijl. Foto 1 - Foto 2 - Foto 3 


Kleding
Foto 1 - Foto 2 - Foto 3 - Foto 4 - Foto 5Ik hoop dat ik op deze manier een leuke verzameling van items heb gecreeërd en dat je er iets aan hebt gehad. Laat me vooral weten of je dit een leuke rubriek vindt! Laat ook vooral jouw TUMBLR en Pinterest account achter in de reacties, want ik vind het altijd leuk om nieuwe accounts te volgen!

Gebruik jij Pinterest en Tumblr ook voor dit soort inspiratie? 

3 opmerkingen:

  1. Ik ben de laatste tijd ook weer flink aan het pinnen en we hebben echt bijna dezelfde smaak op interieur gebied en ook herken ik een hoop outfits haha! Ik ga je volgen, mocht je mij willen volgen mijn Pinterest account: https://nl.pinterest.com/laantje1990/!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vooral de interieurfoto's zijn echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...