dinsdag 14 mei 2013

New in || Primark Heels and Aztec Short


Ik heb weer wat aankoopjes gedaan bij de Primark Almere. Het is te weinig om het een shoplog te kunnen noemen, dus noem ik het een New in! De bovenste 3 aankoopjes heb ik afgelopen woensdag gekocht en de onderste artikelen zijn van 1 1/2 week terug.Aztec short: 9 euro. Ik heb erg veel geluk gehad met dit shortje, ik was rond 5 uur in de primark en het was er echt superrustig. Na een heel rondje te hebben gedaan en wat te hebben gepast, deed ik nog een rondje (ik moest nog tot 6 uur wachten om mijn vriend van de trein te halen). Wèèr langs de shortjes, bleek dat ze net deze shortjes erbij hadden gehangen, er hingen er een stuk of 8 vooraan. Ik heb er direct 1 in mijn mandje gegooid! De volgende dag toen ik er weer langs liep, waren ze al weg! Lucky me.

Ook kocht ik deze heerlijke jeans voor €15,00. Ik kwam erachter dat je bij Primark zelfs de lengte kunt kiezen, hoe luxe! Ik heb altijd dat mijn broeken net te kort zijn voor korte schoenen en dat je dan zo'n randje been ziet, ieuwl! Deze broek is superskinny en hij zit tè lekker, dus heb ik hem zelfs voor de foto niet uit gedaan. Hij is niet te laag, maar hij komt ook niet tot over je heupen. Al met al een fijne broek.

Wedges: €20,00. Ik ben al een paar keer hakken gaan passen bij de Primark, ik wilde nog een leuk paar voor de zomer die ECHT lekker liep en overal bij kon, het liefst ook nog open. Mijn oog viel eerst op een paar neon hakken, maar die waren er niet meer in mijn maat. Toen zag ik dit paar! Ik was meteen verkocht, ze zitten echt perfect ookal zijn ze wel hoog. Ik ben er heel blij mee.

De dag voor koninginnedag ging ik nog heeel snel even de stad in om half 5, het was vrij druk door de vrijmarkt (die duurt daar van 29 april 's middags tot 30 april 's middags, brrr daar wil je toch snachts niet zitten met je spulletjes haha!). Ik was er vooral naartoe voor een zwembroek voor mijn broertje en sokken voor mijn zusje! Zelf kocht ik deze 3 dingen. De armbandjes waren 2,50. De ketting was 5,00 en de nepwimpers 1,50.

10 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...