dinsdag 28 mei 2013

Personal || Gezond gaan leven

 
Over 1 maand ga ik op vakantie naar Turkije en ik heb me voorgenomen om voor die tijd een beetje gezonder te gaan "leven". Ik haal nu iedere dag in de pauze een appel en een pistolet bij de supermarkt. Naar chocola en chips probeer ik gewoon helemaal niet te kijken. Ik sport al een aantal maanden bij de fysio om mijn conditie weer op te bouwen (deze ben ik vorig jaar helemaal kwijt geraakt toen ik ziek was). Sinds een tijdje doe ik aan hardlopen bij de fysio, dat is meestal een minuut of 15 en ik probeer nog 1 of 2x per week zelf te hardlopen.

Met hardlopen merk ik echt dat het beter gaat, ik krijg meer doorzettingsvermogen en probeer vast te houden aan mijn doel. Meestal wil ik bij de fysio 1 kilometer doen in 1x, dat is 6 1/2 minuut waar ik eerst amper 2 minuten volhield.
Afgelopen zondag heb ik met mijn vriend hardgelopen, we hebben 1 stuk van 900 meter gedaan in 5 minuten en nog 1 stuk van meer dan een kilometer.
 
 
Naast hardlopen wil ik ook nog graag aan mijn buik en armspieren werken. Mijn armspieren omdat ik mijn sport (fierljeppen) weer op wil pakken, maar mijn armen zijn er nu niet sterk genoeg voor. Mijn buik natuurlijk voor mijn bikini en dat is natuurlijk ook waarom ik mijn doel voor de vakantie wil bereiken. Ik wil mijn buik wat strakker krijgen en mijn "randje" een beetje weg werken.

Excuses voor de superslechte kwaliteit van de foto's, ik heb deze post op school geschreven en kopieren van google is super vreemd en lukt niet. Tumblr is geblokkeerd en dus had ik geen andere keus. Wat een ramp, schoolcomputers.

5 opmerkingen:

  1. Succes ermee! Ik wil ook beginnen met hardlopen binnenkort! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga ook beginnen met hardlopen vanaf morgen + gezonder eten! Veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook net begonnen met hardlopen + work out, succes!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...