dinsdag 18 juni 2013

Review || HEMA Lipbalm Red

 Altijd als ik een half uur op mijn bus moet wachten kan ik het niet laten om heel even langs het beautyschap in de Hema en Etos te lopen. Na alle goede artikelen over gekleurde lipbalms besloot ik er vandaag zelf ook een te halen. Na alle kleuren van Hema en Etos op mijn hand te hebben geswatched besloot ik voor deze van de Hema te kiezen. In deze review lezen jullie mijn eerste ervaringen met deze rode lipbalm. 


 We beginnen met de verpakking. Een simpele witte stick met een zilveren rand onderom en een doorzichtige dop. Ook deze lipbalm heeft een draaidop waardoor je de lipbalm nooit hoeft te slijpen. De verpakking is dus simpel maar niet lelijk.
 Dan de swatch, op mijn hand lijkt de lipbalm een beetje peach kleurig. Ik hoopte maar dat hij niet te oranje uitvalt op mijn lippen, bij oranje lijken mijn tanden altijd heel geel, bah.
 Maar gelukkig is dat niet het geval. De lipbalm valt eerder een beetje roze/rood uit dan oranje, ik vind de kleur echt heel mooi en de textuur is prachtig. Geen schilvertjes en het trekt niet in de lijntjes van je lippen. De lipbalm brengt erg zacht aan, niet te zacht en niet te hard. Hij werkt gewoon erg fijn! Als je uitschiet is het makkelijk te verwijderen door er met je vinger langs te gaan. Toch blijft de lipbalm lang zitten, de kleur wordt op den duur iets lichter, maar blijft mooi.
Dan nog een pluspunt, de lipbalm ruikt ook nog eens heel fruitig, een beetje naar aardbei en framboos. Deze lipbalm is erg geschikt voor de zomer! Hij voelt lekker fris en licht aan, maar blijft goed zitten. Daarnaast is deze makkelijk mee te nemen en aan te brengen. Zeker een aanrader!!

De lipbalm is er in meerdere kleuren. Misschien haal ik de roze tint ook nog wel!

-Hema €3,50-

7 opmerkingen:

 1. Ziet er super uit! Ik vind de finish erg mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er supermooi uit! Even langs de hema :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die ziet er echt goed uit!
  Ik vind gewone lippenstiften altijd zo klooien,
  dus misschien dat ik wel snel even naar hema ga!

  Liefs, Liese
  catsanddresses.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...