donderdag 17 oktober 2013

Overig || Jullie mening over de veranderingen op mijn blog!


Huh 2 posts vandaag? Ja! Ik zou graag even jullie mening willen over de veranderingen op mijn blog. Ik blog nu ongeveer een week in het Engels en Nederlands, maar wat vinden jullie ervan? Liever alleen in het Nederlands of alleen in het Engels? Of zo houden? Doordat ik de artikelen nu dubbel zolang heb en in een "vreemde" taal, ben ik er ook dubbel zolang mee bezig. Ik wil graag dat jullie het fijn vinden om mijn artikelen te lezen, dus als jullie massaal zeggen dat het in het nederlands moet, schakel ik daar natuurlijk weer op over.

Laat het allemaal gerust achter in de comments, ook over andere dingen dan de taal!

5 opmerkingen:

 1. Ik lees wel gewone het Nederlandse altijd, maar voor je buitenlandse lezer is het juist heel leuk!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gewoon een Nederlandse, dus ik lees alleen wat je in het Nederlands schrijft.
  Natuurlijk weet ik niet hoeveel buitenlandse bezoekers je hebt.

  Susan
  ishootlovee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het persoonlijk niet fijn. Op mijn site heb ik een vertaler geplaatst, zodat de buitelandse mensen alsnog mijn blog kunnen lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Nederlands zelf fijner om te lezer en te schrijven. Zelf heb ik het idee dat mijn schrijfstijl ook beter over komt in het Nederlands. Als je ook buitenlandse lezers wilt aantrekken zou ik zeker doorgaan op deze manier. Ik vind het persoonlijk absoluut niet storend en voor anders taligen is het zeker een extraatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zelf eerst begonnen in het Nederlands, na een tijdje wilde ik mijn publiek uitbreiden en ben ik vernaderd in het Engels. Ik merkte toen dat mijn volgers verdwenen dus ben ik weer teruggegaan. Buitenlandse mensen hebben op dit moment gewoon pech, haha! Je kunt misschien even kijken bij je publiek in je blogger waar je meeste publiek vandaag komt en het daar op aanpassen!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...