donderdag 17 oktober 2013

Personal || Ik ben donor!

This post is written in Dutch.


Misschien hadden jullie het al gezien of gehoord, maar het is deze week donorweek. Dat betekend extra aandacht voor het aanvragen van je donorschap. Ik wilde al heel erg lang donor worden, maar iedere keer als ik er aan dacht, vergat ik het ook echt te doen.. Vorige week vroeg ik voor mijn Autotheorie en inschrijving voor het HBO een DigiD aan. Gister kreeg ik dat binnen en dus besloot ik me meteen aan te melden als donor.

Het lijkt heel makkelijk, en dat is het ook! Je logt in met je DigiD of vraagt een brief aan. Ik deed het dus met mijn DigiD, ik moest inloggen en mijn keuze bevestigen. Ik wil graag donor worden, dus ik koos voor Ja. Andere mogelijkheden zijn: nee, 1 iemand aanwijzen die na jou dood mag beslissen of je familie beslist het na je dood.

Na het maken van je keuze geef je nog aan wat je niet wilt afstaan. En klaar is kees!
Ik ben nu dus donor, maar hebben jullie er al eens overna gedacht? Zouden jullie het willen of zijn jullie het al?

3 opmerkingen:

 1. Goed artikel! Ik ga mij komende week ook als donor inschrijven, ik vind het een goed iets! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof! Ik wil mij binnenkort ook inschrijven als donor. Ik wou eerst mijn familie laten beslissen, maar toen dacht ik over het feit na dat ik ze daar niet meer mee wil opzadelen later. Tof dat je hier een post over plaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof dat je dit al hebt gedaan! Ik heb er vorig jaar voor gekozen om geen donor te worden, ik vind het op dit moment nog een heel eng idee en ik vind het ook lastig om over de dood etc. na te denken. Misschien dat ik mij later nog bedenk!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...