maandag 18 november 2013

Personal || My favorite appsWie kan er nou tegenwoordig nog zonder zijn telefoon?? Ik in iedergeval niet! Vorige week kreeg ik de "oude" Iphone van mijn vriend en een aantal apps die ik daarop heb wil ik graag met jullie delen!

Blogger
Als eerste natuurlijk de blogger app. Ik blog namelijk overal en ik vind het erg handig dat ik een idee meteen in concepten kan zetten als ik het bedenk. De app van blogger is niet heel handig voor het publiceren van de posts, want hij publiceert ze op het moment dat je eraan bent begonnen, je kunt ook geen jump breaks toevoegen en zo zijn er nog wel wat meer dingetjes.

Tumblr
Heerlijk om altijd en overal inspiratie te kunnen zoeken op tumblr. Ik ben er lichtelijk verslaafd aan sinds ik echt "mijn type blogs" heb ontdekt. ( Mijn tumblr: idwerd.tumblr.com)

Instagram
Ik denk dat eigenlijk iedereen deze app wel kent en/of op zijn telefoon heeft staan. Ik heb sinds kort ook een account en vind het erg leuk om de dingen die ik, buiten het bloggen en tijdens het bloggen, doe met jullie te delen. (@iidwerd)

Twitter
Hier post ik alle updates met betrekking tot mijn blog, deel ik leuke winacties en kunnen jullie aan mij doorgeven wat ik bijvoorbeeld moet veranderen of wat voor winacties jullie leuk vinden. (@invisible_NL)

Nederland.fm
Ik heb geen spotify op mijn telefoon, dus moet ik mijn muziek via een andere app luisteren. Een leuke app om dat mee te doen is Nederland.fm. Daarop luister ik altijd naar de 538 Non stop 40, maar eigenlijk kun je er alle radio stations op vinden.

Bloglovin
Als laatste bloglovin, lekker in de bus blogposts lezen, ik vind het echt heerlijk!

Wat zijn jouw favoriete apps?

3 opmerkingen:

  1. Ik gebruik deze ook allemaal, behalve twitter gebruik ik niet meer, maar die ga ik weer aanmaken voor mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk (ik ben ook tumblr verslaafd hoor haha)! :) Ik heb een windows phone, dus zo veel apps zijn er nog niet, ik vind facebook, instagram, tumblr en twitter de leukste apps die ik heb (voor de rest internet en mails checken maarja dat is niet echt een app denk ik)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk, ik ga je volgen op instagram :) @xmyphotography

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...