donderdag 30 januari 2014

Spam je blog, tumblr of webshop!


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een spam je blog heb gedaan en nu het eindelijk kouder wordt, heb ik weer veel zin om nieuwe blogs te ontdekken. Ik ben de laatste tijd ook weer erg into tumblr en het lijkt me leuk om een aantal van jullie ook op tumblr te kunnen volgen. Daarom doe ik de spam je blog deze keer iets anders. Je kunt niet alleen je blog in de reacties achterlaten, ook je tumblr, webshop, instagram of andere pagina. Wat jij maar wilt! Geef er wel een korte uitleg bij van wat het is, dan raken ook andere lezers van de reacties misschien geïnteresseerd!

Dus wat is jouw blog of Tumblr?


21 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik ben Shivani, 16 jaartjes jong en ik woon in Suriname. Op mijn blog vind je alles dat mij interesseert en waar ik over nadenk. je vind er leuke DIY's, persoonlijke artikelen, artikelen ovef Suriname en nog veel meer! Ik hoop dat jullie een kijkje nemen! Je kunt me ook volgen, dat zie je allemaal in de sidebar!:)
    Liefs,
    Shivani
    www.byshivani.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah, dus jij was degene die bij mij zorgde voor views uit Suriname! Had al wel opgevangen dat jij iets met Suriname te maken had, maar kon me niet herinneren of je er vandaan kwam en nu in Nederland of België woonde, of dat je echt daar woonde. Nu weet ik het!
      Mystery solved!

      xx May

      Verwijderen
  2. http://www.diolifestyle.nl/ is een persoonlijke fashion en lifestyle blog waar ik dagelijks met veel plezier een nieuw artikel publiceer. Neem snel een kijkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Vanessa, 24 jaar en woon in België. Ik blog over beauty, lifestyle en fashion. Daarnaast organiseer ik regelmatig een leuke winactie. Kom dus zeker een kijkje nemen! Liefs x www.vanessablogt.be

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah fijn, mijn nieuwe blog kan wel wat shameless self promo gebruiken haha :D

    Misschien volgde je mijn vorige blog al (The Style Submarine), maar ik ben gaan verhuizen naar Personal Wanderlust (http://personalwanderlust.wordpress.com/), een blog waar ik in zowel Nederlands als Engels kan bloggen over echt van alles en nog wat. Tot nu toe heb ik artikels online staan over superleuke notebooks, een yummie cheesecake recept en mijn voorspellingen voor de fashion trends van dit jaar!

    X Rosanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk!!

    Mijn blog gaat voornamelijk over beauty (budget) producten, maar er komt ook wat lifestyle en fashion voorbij. Er komt doordeweeks elke dag een artikel online neem snel eens een kijkje op http://www.inspiiredbylife.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk dat we mogen spammen. Mijn blog http://www.sentinelli.nl gaat over fotografie, beauty, fashion, lifetyle, gadgs, games, Apps en meer :). Je hebt een leuke blog! Ik volg jou nu ook :).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Baaaah, kouder!!! Vreselijk hahaha.
    Maarr... ik vind het ook altijd heel leuk om andere blogs te ontdekken :)

    Mijn blog ken je al, maar voor degenen die 'm niet kennen:
    Ik ben Iris en ik blog op www.runwithfashion.com over fashion, lifestyle, hardlopen en meer. Eigenlijk over alles wat ik interessant genoeg vind om over te schrijven.

    See you there?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leuk idee dat we mogen spammen!
    Mijn tumblr is http://bestsummerlove.tumblr.com/
    en mijn blog is http://fleurinearienne.wordpress.com/ ik blog niet zoals al die andere bijna geen fashion en beauty maar meer alledaagse dingen zoals dingen die ik leuk vind. Zoals geurtjes zeepjes en lifestyle en gewoon alles wat me bezig houd!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk, ik spam even mee..
    Ik schrijf over beauty en fashion op http://beautytalk.be
    Je leest er ook reviews en personal stuff..
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is www.ohmybeauty.nl zoals de naam al doet vermoeden gaat mijn blog veelal over beauty. Je ziet veel nagellak, nail art en reviews voorbij komen, maar ook heel veel andere leuke dingen. Tot gauw!
    Liefs,
    Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hou je van groenten en gezond eten?
    Teel en kweek ze lekker zelf. Hoe?
    Check dan De Boon in de Tuin | http://deboon.blogspot.nl

    Groetjes,
    Kees de Boon | De Boon in de Tuin
    http://deboon.blogspot.nl
    twitter @keesdeboon

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk, is weer eens wat anders! Ik heb een blog samen met mijn beste vriendin: http://anexpensivedaisy.blogspot.nl/ hier posten we over fashion en lifestyle!
    En ik heb ook tumblr : http://xkimblom.tumblr.com/
    Liefs Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Volgens mij ben ik voor jou (en iedereen hier) helemaal nieuw, aangezien ik je ook pas net heb ontdekt, maar spammen is nooit weg!

    Kom eens een keertje langs op http://www.zowiezoe.com
    Hier blog ik over van alles en nog wat. Vooral onzinnige dingen die zomaar in me opkomen!

    Jij hebt er in ieder geval een volger bij, wat een leuke blog EN lay-out!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk! Ik blog op www.all-by-tessa.blogspot.nl, elke dag plaats ik hier een artikel over beauty, fashion of lifestyle!
    Liefs Tessa,

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wow, je hebt al aardig wat reacties, ik ga ze zo even doorkijken, hihi. Maar heb ook al wat blogs gespot die ik al kende.
    Nouja, ik vind dat het nu mijn beurt wel is.
    Ik was woensdag op live tv (de nationale IQ test) en vertel er wat meer over in mijn laatste blogpost.
    Mijn blog is een soort van openbaar dagboek, dus heel persoonlijk en veel over mijn ideeën en gedachten over dingen.
    Welcome to my life!

    xx May
    ohhappymay.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans d'expérience
    Devis Peinture - Entreprise Peinture-Déco
    www.entreprisepeinturedeco.fr/devis-peintures/devis-peinture/
    Besoin de conseils avant de faire votre choix entre plusieurs devis de peinture ? Pour cela, il est très important de vous assurer de la fiabilité de l'entreprise à ...

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Emeral Beautylife voor de modebewuste vrouw. Een ruim assortiment Kleding, dames-schoenen en cosmetica met passie voor mode en Make-up

    Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hi, ik maak armbandjes voor mijn webshop Leuke Sieraden. Kijk gerust rond, zit jouw stijl er niet bij? Geen probleem, maak ook bandjes op bestelling! Prijzen vanaf € 1,95, tot snel :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...