donderdag 26 februari 2015

Outfit || On a Windy Beach


Oef, wat was het gister toch lekker zonnig weer! De perfecte dag om outfitfoto's te gaan maken op het strand. Niet dus, het waait op het strand natuurlijk 10x zo hard als in de tuin en dus ben ik (samen met mijn vriend) volledig weggewaaid. Van de zon was niet veel meer te merken, behalve dan dat het mooi licht gaf op de foto's. Qua temperatuur deed het niets. Toch ben ik nog tevreden over de eerste outfitfoto's met mijn nieuwe(!) spiegelreflexcamera. Ik was van plan om mijn outfit zonder jas te showen, maar dat liet moeder natuur helaas niet toe. De outfit die ik hier draag is de outfit die ik droeg naar de laatste dag van de fashionweek afgelopen januari (alweer een maand geleden..). Ik had deze nog niet met jullie gedeeld en dat wilde ik echt nog doen. 


Jas - Primark, Top - HEMA x MOAM, High-waisted pantalon - Primark, Cut-out boots - Primark, Sjaal - Primark, Ketting - PrimarkIk hou van het strand. Aan de ene kant zou ik willen dat het zo'n leuke boulevard had als het dorp 7 km verderop. Maar aan de andere kant vind ik het leuk dat het zo puur natuur is en het is natuurlijk helemaal fijn dat ik er maar 5 min. vandaan woon(de).

Ik ben toe aan warmer weer en lente, jij ook?


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit weer =)
  Mooie locatie ook !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke outfit, mooie fotos ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie outfit!


  Ik heb jou genomineerd voor de Liebster award, deze kun je vinden op mijn website: http://beautylookbykaylee.blogspot.nl/2015/02/liebster-award-nominatie.html

  Ik hoop dat je dit leuk vind, veel plezier en succes met het invullen!

  Liefs,
  Kaylee

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...